Skælskør stjernefrø på Europakortet

Loading

Foto: @ Familie Christophersen
Foto: @ Familie Christophersen

I slutningen af februar var landets bedste U15 ungdomsspillere taget til Frankrig med det danske landshold. Her skulle der spilles 8-Nations, hvor landene England, Sverige, Frankrig, Belgien, Tyskland, Holland og Schweiz stillede op som udfordrere til Danmark. Skælskør Badminton Klub havde på forhånd fået udtaget lokale Lukas Kristiansen og Line Christophersen fra Dianalund.

I holdkonkurrencen blev Danmark uofficielle Europamestre efter det lykkedes at gå hele vejen til finalen, hvor England blev besejret med overbevisende 7-2. I finaleopgøret spillede Line Christophersen 1. damesingle og 2. damedouble, imens Lukas Kristiansen repræsenterede de danske farver i 2. herredouble. Undervejs til finalen blev Belgien besejret med 8-1, Holland med 9-0 og Sverige med 8-1, hvilket understregede Danmarks dominerende position på det Europæiske badmintonlandkort. Line og Lukas var dermed sikret titlen som uofficielle Europamestre for hold!

I den individuelle turnering markerede Line Christophersen sig på fornemmeste vis ved at sikre sig en 3-sæts-sejr i damesingle over landsmanden Mathilde Cramer og dermed kunne Line lade sig hylde som 8-Nations vinder og Europas bedste damesingle (uofficielt)! I damedouble var Line også med helt fremme sammen med makkeren Malene Kaeseler, her blev det dog til sidst til et nederlag mod Freja Ravn og Amalie Krogh. Lines bedrifter i denne sæson har været så overbevisende, at hun nu også er udtaget til U17 landsholdet, der om kort tid skal spille 6-Nations. Dermed får Line endnu en mulighed for at sætte sig selv og Skælskør Badminton Klub på Europakortet. Skælskør Badminton Klub ønsker Line og Lukas stort tillykke!

Pressemeddelelse: Skælskør Badminton Klub

Læs også

DM-semifinale: Marin-afbud gav maksimal spænding i Skælskør

Det store opgør mellem Carolina Marin og Beiwen Zhang udeblev, men spændingen var intakt indtil …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.