Rasmus Gemke. Foto @ Tine Bay

Bitburger Open: Rasmus Gemke slog syvendeseedet ud

Loading

Rasmus Gemke sikrede sig adgang til semifinalerne ved Bitburger Open efter en flot sejr over en syvendeseedet brasilianer. Line Kjærsfeldt og Anders Skaarup vandt også deres kvartfinale.

Line Kjærsfeldt og Anders Skaarup var oppe mod Vitalij Durkin og Nina Vislova, som er nummer 108 i verden. Danskerne er nummer 106 i verden, men det skal siges, at Kjærsfeldt og Skaarup er et relativt nysammensat par.

Hele første sæt var meget tæt. Før opholdet var russerne ofte foran med et enkelt point, men efter opholdet var det danskernes tur til at komme i front med et point i flere omgange. Det var derfor tæt helt frem til den spændende afslutning, hvor Kjærsfeldt og Skaarup skulle bruge to sætbolde til at lukke sættet med 22-20.

Andet sæt var også lige til at starte med, men danskerne trak fra frem mod opholdet. Før og efter dette tog de nemlig en stime af point i træk, hvorfor de reelt afgjorde kampen ved at komme foran 16-8. De lukkede også sættet i sikker stil og vandt 21-11.

Gemke i flot sejr

Rasmus Gemke, der er useedet og nummer 60 i verden, stod over for den syvendeseede brasilianer Ygor Coelho. Brasilianeren frister en tilværelse som nummer 36 i verden.

I første sæt lagde Gemke rigtig godt ud og kom således foran med både 8-5 og 11-7. Efter opholdet fortsatte han de fine takter og var nu i spidsen med 14-8. Derfra var det en formsag at sikre sig sættet med 21-12.

I andet sæt var det mere lige i indledningen, hvilket stillingen 5-5 vidnede om. Gemke formåede dog at trække fra ved opholdet, hvor han var i front med 11-9. Brasilianeren kom dog godt igen og var kort tid efter foran 13-12. Og derefter øgede han til 17-14, før han lukkede sættet med 21-15.

Fra tredje sæts start øgede Gemke langsomt føringen. Først var han foran 3-3, derefter 7-4 og sidst 10-7. Og derfra tog han det afgørende ryk, da han med fire point i træk bragte sig i front med 14-7. Ved 14-8 tog han endnu en stime, denne gang på seks point. Kort tid efter lukkede han sættet med 21-12.

Resultater fra Bitburger Badminton Open

 

Læs også

Dansk mixeddouble og Mia Blichfeldt i finalen i Skotland

Semifinaledagen ved Scottish Open bød på fire kampe med dansk islæt, og mens Rasmus Gemke …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.