EM: Total dansk dominans i herredouble

Loading

Alle kvartfinaler til EM i Kolding er nu spillet, og det blev med masser af danske sejre. Med sejrene er det nu også sikkert at Danmark som minimum vinder bronze i alle kategorier. I herredouble er det yderligere sådan at alle semifinapladser er danske, og der vil således stå danskere på alle sejrsskamlens trin.

Til semifinalerne i herresingle er tre af pladserne danske. Viktor Axelsen, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Anders Antonsen leverede således sejre i deres kvartfinaler. Specielt Antonsen viste gode takter da han slog Marc Zwiebler. I semifinalerne møder Vittinghus Rajiv Ouseph, mens Axelsen og Antonsen skal afgøre hvem af dem der skal stå i EM finalen.

I damesingle er det kun Danmarksmesteren Mette Poulsen som er tilbage. Line Kjærsfeldt tabte sin kvartfinale mod skotske Kirsty Gilmour, mens Natalia Koch Rohde måtte erkende at Carolina Marin var for stor en mundfuld. Netop Carolina Marin bliver også Mette Poulsens modstander i semifinalen.

Mixeddouble endte også med kun at kaste en semifinaleplads af sig. Christinna Pedersen og Joachim Fischer møder således Chloe og Sam Magee i morgendagens semifinale. Christinna Pedersen er også i damedouble klar til semifinalerne, efter at hun og Kamilla Rytter Juhl i to sæt slog Mariya Mitsova og Petya Nedelcheva.

Herredoublerækken er allerede vundet af Danmark
I herredouble bliver semifinalerne en ren dansk affære. Mathias Boe og Carsten Mogensen møder således David Daugaard og Mathias Christiansen. Daugaard og Christiansen leverede lidt af en sensation, da de i to sæt slog russerne Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov. Første sæt var Daugaard/Christiansen foran fra start til slut og kunne med 21-15 tage sættet.

I andet sæt var russerne bedre med, og på trods af at de var bagud 14-9 kom de tilbage vandt sættet med 21-19. Det var dog ikke noget der tog modet fra Daugaard og Christiansen, og efter at have været foran 11-7 ved opholdet, fik de udbygget føringen 17-9, og derfra kunne de lukke sættet med cifrene 21-15.

Den anden semifinale bliver mellem Mads Conrad/Mads Kolding og Kim Astrup/Anders Skaarup. Conrad og Kolding skulle bruge tre sæt på at slå de stærke englændere Ellis og Langridge, mens Astrup og Skaarup i to sæt slog de ottende seedede Matijs Dierickx og Freek Golinski.

Resultaterne fra EM i Kolding

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Sådan så de ud ved 23 tiden. Ret tilfreds, ik?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.