U17 EM for hold: Danmark videre efter tre tre-sæts kampe

Loading

Det danske U17 landshold spillede her til middag kvartfinale til EM for hold. Dagens modstander var Tyskland og her blev det til en 3-0 sejr, men det tog sin tid, da alle tre kampe var i tre sæt.

Første kamp var mixeddouble og var det tyskerne der startede bedst, da de med 21-11 vandt første sæt. Amalie Schulz og Rasmus Espersen fik dog med nød og næppe hentet andet sæt 26-24. Tredje sæt blev også vundet at Schulz og Espersen, denne gang dog lidt mere komfortabelt 21-17.

I damesingle mødtes Sophia Grundtvig og Ann-Kathrin Spöri. Grundtvig startede godt med at vinde første sæt 21-12, men i andet sæt var det tyskeren der kom bedst ud af det, med 21-17. Grundtvig kom igen, og med 21-17 vandt hun andet sæt og bragte Danmark foran 2-0.

Magnus Johannesen kunne så vinde kampen for Danmark i herresingle. Tyske Matthis Kicklitz ville det dog anderledes, og han vandt første sæt 21-13. Johannesen fik dog styr på kampen efterfølgende, og med 21-12 og 21-9 sendte han Danmark i semifinalen.

Senere idag spilles der semifinaler, og her møder Danmark Skotland. I den anden semifinale mødes Tyrkiet og enten Rusland eller England.

Resultaterne fra U17 EM for hold

Læs også

Sophia Grundtvig ved U17 EM: Hurtige bolde gjorde mig meget nervøs

Sophia Grundtvig spillede i går nogle flotte kampe ved U17 EM og er nu kvartfinaleklar. …

7 Kommentarer

  1. Sejt 🇩🇰🍀

  2. Gammel nyhed de er i mellemtiden i finalen✌👍🙌👏👏🏆🏆

  3. Flot. Pøj pøj med finalen i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.