Foto @Team Danmark

Christinna Pedersen med ny afgørende sejr i Indien

Loading

Med endnu en sejr i mixeddouble for sit hold Awadhe Warriors, sikrede Christinna Pedersen sammen med Tang Chun Man fra Hong Kong for anden kamp i streg en 4-3-sejr, og dermed et godt udgangspunkt for kampene i det nye år.

Christinna Pedersen har haft en flot start på den indiske badmintonliga. Blandt de otte deltagende hold er hendes hold ubesejret efter to kampe, og det blandt andet qua to sejre til det danske badmintones.

Sammen med makkeren Tang Chun Man slog parret Kim Gi Jung og Prajakta Sawant fra holdet North Eastern Warriors i et tæt opgør.

Holdkammeraterne til Pedersen og Tang Chun Man tæller blandt andet Saina Nehwal, Hendra Setiawan og Srikanth Kidambi. Sidstnævnte tabte dog lidt overraskende sin kamp i opgøret til Tzu Wei Wang fra Taiwan.

Med 4-3-sejren ligger Awadhe Warriors på en andenplads i tabellen med otte hold, og der resterer tre kampe endnu for holdet.

Bred dansk succes i Indien
Også Christinna Pedersens vanlige doublemakker Kamilla Rytter Juhls hold har fuld pointhøst for de første to kampe, som de ligeledes har vundet med cifrene 4-3 for holdet Ahmedabad Smash Masters.

Kamilla Rytter Juhl er på hold med blandt andet Tai Tzu Ying, verdens nummer et i damesingle.

Senere i dag skal både Viktor Axelsen og Mathias Boe på banen for deres hold Bengaluru Blasters, der indtil videre også er ubesejret i årets indiske badmintonliga.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Ja og Kamilla Rytter Juhl vandt også sin kamp for sit hold. Til info så spiller hun med Lee Chun Reginald og de lavede et flot comeback i kampen mod den unge inder Rankireddy og Bernadeth. Kamilla spiller jo ikke mix til dagligt mere så super spillet:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.