Badminton Danmarks nye direktør har Lillerød’der

Loading

Det er cirka et år siden, at Badminton Danmark stoppede samarbejdet med den tidligere direktør Charlotte Malmroes. Nu er der efter et langt tilløb fundet en ny mand på posten.

Store opgaver
VM-medaljer og nyt samarbejde med DGI, men også medlemsnedgang og Cookie-krise er nogle af de emner, som Badminton Danmarks kommende direktør skal forholde sig til. Badmintonbladet har erfaret, at Bo Jensen i fredags lagde en Facebook-opdatering ud, hvor han offentliggjorde, at han er Badminton Danmarks næste topchef.

Bo Jensen facebook– What a week. sagde jobbet op i fredags, efter 10 år…, og i dag har Badminton Danmark så fået ny direktør :-), skrev Bo Jensen på Facebook.

Lillerød Badminton
I følge Badmintonbladets oplysninger har Bo Jensen tidligere været formand for ungdomsudvalget i Lillerød Badminton og også klubbens bestyrelsesformand gennem 6 år. 51-årige Bo Jensen kommer fra en stilling som direktør i det tyske værktøjsfirma Stahlwilles nordiske organisation. Stahlwille har tidligere været sponsor for Lillerød Badminton i en årrække.

Aflaster René Toft
Bo Jensen kommer dermed til at overtage ansvaret for driften af badmintonforbundet fra hovedbestyrelsens formand, René Toft, der har varetaget mange opgaver det seneste års tid, mens rekrutteringen af den nye direktør har fundet sted. Rekrutteringen af Bo Jensen er blevet gennemført med assistance fra TV3sport ekspert Steen Skovgaard fra managementfirmaet HansenToft.

Der skal lyde al mulig held og lykke med opgaverne til Bo Jensen. Badmintonbladet arbejder på at få et interview med Badminton Danmark nye topchef snarest.

Læs også

Badminton Danmark svinger sablen: U13-landsholdet nedlægges

Badminton Danmark ændrer strukturen omkring ungdomslandsholdene, hvilket blandt andet betyder, at U13-landsholdet snart er en …