En flot sejr til Mathias Bay-Smit og Alexandra Bøje

Czech Open: Useedet dansk mixeddouble slår førsteseedet fransk par

Loading

Otte ud af dagens 17 kampe med dansk deltagelse ved Czech Open er nu blevet afviklet. En solid start, hvor Mathias Bay-Smit og Alexandra Bøje sendte det førsteseedede par ud i mixeddouble.

Dagens første to sejre – indtil videre – kom begge i mixeddoublerækken. Først overvandt tredjeseedede Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow deres useedede modstandere fra Schweiz, inden førsteseedede Ronan Labar og Audrey Fontaine blevet slået af danske Mathias Bay-Smit og Alexandra Bøje i tre sæt med cifrene 14-21, 21-12, 21-12. Det var først i andet sæt, at danskeren fik succes med deres taktik:

– Vi havde snakket meget om at få gjort banen stor med overspilninger og blokbolde, så det ikke ville ende ud med en masse fladt spil. Det lykkedes vi meget dårligt med i første sæt, men vi fik styr på det i andet og tredje sæt, og så fik vi gjort det svært for dem, Mathias Bay-Smit til Badmintonbladet.

Oversigt over dagens kampe ved Czech Open

Kort efter fulgte Alexander Bond og Ditte Søby op med endnu en flot sejr i mixeddouble. De overvandt andenseedede Jessica Pugh og Ben Lane i tre sæt – et par der ligger 68 pladser højere end danskerne på verdensranglisten. Danskere fører nu to-et i indbyrdes opgør.

Rasmus Gemke er videre til kvartfinalen

Herefter fulgte en lille nedtur med tre danske nederlag på stribe. Først tabte Lasse Mølhede og Line Nørgaard til deres skotske modstandere. Dernæst tabte både Julie Dawall Jakobsen og Victor Svendsen i deres singler. Førstnævnte får dog en chance mere i damedouble i skrivende stund.

Det blev Mette Poulsen, der atter fik gang i hjulene. Hun spillede sig i kvartfinalen med en sikker sejr i to sæt over Agnes Korosi fra Ungarn. Kort efter leverede unge Rasmus Gemke endnu en flot singlepræstation, da han på blot 35 minutter slog syvendeseedede Vladimir Malkov ud i to sæt.

De tilbageværende ni kampe med dansk deltagelse kan følges live på nedenstående links.

Livescore fra dagens kampe ved Czech Open

Livestreaming fra dagens kampe ved Czech Open

 

Læs også

Dansk mixeddouble og Mia Blichfeldt i finalen i Skotland

Semifinaledagen ved Scottish Open bød på fire kampe med dansk islæt, og mens Rasmus Gemke …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.