I morgen venter der et danskeropgør i semifinalen

Czech Open: Danske mixeddoubler overtager semifinalerne

Loading

Alle dagens kampe med dansk deltagelse er nu slut. Efter mange timers hårdt arbejde på banerne er det blevet til fire danske pladser i morgendagens semifinaler, og vi kan allerede nu være sikre på minimum et dansk par i finalen.

Semifinalerne starter klokken 09.30 i morgen og efterfølges senere samme dag af finalerne. Der er dansk deltagelse i de to første kampe. På bane 1 møder Mathias Bay-Smidt og Alexandra Bøje deres landsmænd Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow, mens Alexander Bond og Ditte Søby skal op mod franske Bastion Kersaudy og Lea Palermo på bane 2. Dermed er vi sikre på et dansk par i mixeddoublefinalen

Læs også: Czech Open: Useedet dansk mixeddouble slår førsteseedet fransk par

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow sikrede deres plads i semifinalen ved – i to sæt – at slå et finsk par, der inden kampen førte to-nul i indbyrdes opgør over danskerne. Mathias Bay-Smidt og Alexandra Bøje slog også deres kvartfinalemodstandere i to sikre sæt. I morgen møder de to par hinanden i semifinalen. Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow er rangeret ti pladser højere og vandt det sidste indbyrdes opgør i januar.

Mixeddouble-drama

Alexander Bond og Ditte Søby var ikke nær så overlegne i deres kvartfinale. Her mødte de franske Julien Maio og Emilie Lefel, der er et nysammensat par og derfor kun ligger nummer 844 i verden. Men Emilie Lefel er en rimelig rutineret dame, der blandt andet tidligere har spillet sammen med en af frankrigs bedste mandlige doublespillere, Ronan Labar. Undervejs måtte de to danskere overleve to matchbolde, før de på deres egen tredje matchbold lukkede kampen med cifrene 21-14, 21-23, 25-23.

Sidste danske plads i semifinalerne blev sikret af Rasmus Gemke. Den 20-årige Skovshovedspiller overvandt sin thailandske modstander i sikker stil med cifrene 21-15, 21-14. I semifinalen i morgen møder han et fransk talent, Thomas Rouxel, og hvis han sejrer her, så kan han sandsynligvis se frem til en finale mod ingen ringere end Kento Momota.

Oversigt over dagens kampe ved Czech Open

Læs også

Mikkelsen efter kneben sejr: Vores første føring er ved 20-19 i andet sæt

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow var tæt på at ryge ud i anden runde af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.