Skovshoved tog endnu en sejr i Badmintonligaen

Loading

Skovshoved forsatte her til aften deres dominans i Badmintonligaen, hvor det blev til fjerde sejr ud af fire mulige i grundspillet.

Dagens modstander var Vendsyssel som sidste sæson hentede bronze, og indtil videre i år har vist fint spil. Men mod stjernerne fra Skovshoved var det ikke nok.

De to første kampe var damesingle og herredouble, og her kunne Vendsyssels Beiwen Zhang bringe gæsterne foran, men kort efter bragte Mads Conrad og Carsten Mogensen orden i regnskabet med en sejr i to sæt over Zvonimir Durkinjak og Jacco Arends.

Skovshoveds anden herresingle Rasmus Gemke gjorde det så til 2-1, før damedoublen med Sara Thygesen og Kamilla Rytter Juhl gjorde det til 3-1.

Det lignede kortvarigt at Vendsyssels Victor Svendsen kunne bringe spænding tilbage i opgøret, efter at han vandt første sæt mod Emil Holst. Men Skovseren kæmpede sig tilbage og vandt andet sæt. Før kampen var færdig havde Christinna Pedersen og Mads Kolding dog gjort det til 4-1.

Holst vandt også tredje sæt, og så sluttede det med en 5-1 sejr til hjemmeholdet.

Skovshoved har dermed 12 ud af 12 mulige point, og ligger på førstepladsen i grundspillet. Vendsyssel har fem point.

Næste runde af Badmintonligaen spilles 7. november hvor Skovshoved møder Gentofte, og Vendsyssel skal en tur til Odense.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.