Victor Svendsen. Foto: @KampasSport.eu

Victor Svendsen før møde med Abian: Den skal bare have 110 procent hele vejen

Loading

Kvartfinalerne til Portuguese International er nu spillet, og feltet er nu snævret ind. Flere danskere er dog videre, og i alle rækker, med undtagelse af damesingle, er der mulighed for finalepladser.

I mixeddouble sejrede de førsteseedede Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen sikkert i to sæt over Susan Ekelund/Mikkel Stoffersen med cifrene 21-17 og 21-13. Nu venter Jenny Nyström/Anton Kaisti, som det danske par tidligere har mødt en gang. Her blev det til et nederlag.

Surrow er også videre i damedouble, hvor hun sammen med Emilie Juul Møller slog Isabella Nielsen og Claudia Paredes med 26-24, 19-21 og 26-24.

I damesingle måtte de to Gentofte-singler Irina Andersen og Sofie Holmboe Dahl slået, og der er således ikke nogle danskere med i damesingle semifinalerne.

Victor Svendsen står i herresingle nu overfor Pablo Abian, efter en lang kamp mod Koji Naito hvor Svendsen i andet sæt havde matchbold i mod sig.

– Det var godt at kæmpe mig tilbage i kampen, da jeg ikke følte mig særlig godt spillende, så det var benhårdt arbejde, og en bold ad gangen, fortalte Victor Svendsen efter kampen til BadmintonBladet.

– Jeg glæder mig til at møde Pablon Abian, som nok er favorit. Så den skal bare have 110 procent hele vejen.

Mathias Estrup og Steve Olesen er også klar til semifinalerne, efter de i to sæt slog et slovensk par. De er desværre eneste danske par i herredouble, hvor Frederik Aalestrup og Mathias Moldt Baskjær lige præcis måtte se sig slået med 26-24 i tredje sæt.

Semifinalerne spilles senere idag.

Resultaterne fra Portuguese International

Læs også

Svendsen om to sejre: Boldene passer meget godt til mit spil

Victor Svendsen har hentet et par fine sejre ved Karvina International. Dette er han også …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.