Foto: @Annette Vollertzen

Den danske holdturnering er næsten slut

Loading

Sæsonen for den danske holdturnering er så småt ved at være helt ovre. Det sidste der mangler er nu at finde en Danmarksmester og hvem der skal være med i næste sæsons Badmintonliga og 1. division.

Guldmatch
I forhold til Danmarksmesteren er der Guldmatch d. 23. april i Frederiksberghallerne, hvor Skovshoved og Greve mødes. De to hold som sluttede som henholdsvis nummer 3 og 4 i grundspillet har mødt hinanden en gang før i denne sæson. Her blev det til en 4-3 sejr til Greve, efter at Joachim Persson slog Jan Ø. Jørgensen 11-6 i Golden Set. Så det tegner til at blive en spændende kamp.

Du kan læse mere om Guldmatchen og billetsalg hos Badminton Danmark

Bronzematch
Bronzematchen er mellem Badmintonligaens nummer 1 og 2, TSS og AB Aarhus, og spilles i Skælskør dagen før Guldmatchen, d. 22. april. Også her skulle der Golden Set til at afgøre kampen da de to hold mødtes i grundspillet. Her tog AB sejren med 11-7 i herredouble.

Ligakvalifikation
Ligakvalifikationen mangler to runder, hvor en reel afgørelse af hvem der, sammen med Vendsyssel, skal have en sæson i Badmintonligaen faktisk kan vente helt til sidste runde. Stillingen er lige nu den at Ikast er 2 point foran Højbjerg, og de to hold mødes i sidste runde d. 27. april. I runden forinden møder Højbjerg Vendsyssel d. 20. april og KMB tager imod Ikast d. 22. april.

Stilling, resultater og kommende kampe i Ligakvalifikationen

1. division
1. division vil derfor muligvis kunne få en ny deltager i form af Højbjerg. I forhold til oprykning vil 1. division have hele fire anden hold, som følge af at både Greve 2 og Skovshoved 2 sikrede sig oprykning til den næstbedste række. Nedrykkerne endte med at blive Hillerød og Odense 2, som altså er at finde i 2. division næste sæson.

2. division
Udover Hillerød og Odense 2, har følgende hold sikret sig oprykning til 2. division: Viby, KBK, Lillerød 2 og Solrød 3. 2. division vil derfor have deltagelse af to tidligere Danmarksmestre i form af af Hvidovre og KBK. Interessant nok kan Solrød nu pryde sig af at have et hold i Badmintonligaen, 1. division, 2. division og 3. division næste sæson.

Afslutning på DH-turneringen 2014-2015 pr 090415

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.