Modstanderne Sarah Thomas/Richard Vaughan fik et ben til jorden mod danskerne

Lyngby: Går mod strømmen

Loading

Lyngby Badminton Klub rykkede ned fra 3 division denne sæson – det anser vi ikke som en katastrofe. Det skal dog siges vi gerne så at holdet blev, men vores meget målrettet plan fortsætter, nemlig; udvikling-udvikling-udvikling!

Det har været en sæson, hvor vi har fået sat nogle skibe i søen, og vi er på vej med en hel flåde til kommende sæson. Bla. har det været vigtigt at øge træningsmængden – dette er gjort ved i forgangne sæson, at have fast søndagstræning. Det udvides til kommende sæson hvor vi vil lave hele to morgentræninger. Der ud over kan vi tilbyde fire træninger i hverdagene. I alt 7 træninger med mindst én træner på!

Vi har til kommende sæson hyret Simon Petersen, som sammen med Lars klintrup vil have ansvaret for seniortræningen. Faktisk er de der begge til træningerne tirsdag og torsdag aften på samme tid. Klubben har i trænerteamet også tilknyttet Peter Arvedsen. Alle trænere er DBF 2 uddannet.

LBK vil udvikling af den enkelte, hvor alle spillere får lavet en kapacitetsanalyse, for på den måde at få seperate udviklingspunkter. Desuden har vi øget vores fokus på integration af ungdomsspillere i seniorregi, og med en stærk ungdomsafdeling i rivende udvikling, er der en stærk base for LBK fremadrettet.

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.