Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. Foto @ Djarum Badminton

Denmark Open-optakt: Et hav af spændende kampe i en stærkt besat turnering

Loading

Der er massere af spændende kampe at se frem til, når Denmark Open starter i morgen.

I herresingle har Viktor Axelsen fået en udemærket lodtrækning, da han i de første kampe står til at møde spillere fra kvalifikationen. Herefter kan han dog for anden Super Series-turnering i træk møde Kidambi Srikanth. Derudover stiller både Hans-Kristian Solberg Vittinghus, Emil Holst og Anders Antonsen op.

I damesingle får danskerne det svært. Mia Blichfeldt møder således verdensmesteren Nozomi Okuhara, mens Line Kjærsfeldts lodtrækning er lidt blandet. En thailænder venter nemlig i første runde, men herefter kan verdensetteren Tai Tzu Ying være modstanderen. Tre andre damesinglespillere stiller også op. Ellers er det interessant, at Anna Thea Madsen spiller sin første internationale kamp siden sin skade. Hun stiller op i kvalifikationen.

Blandede lodtrækninger i double

I herredouble kan det for tredje Super Series-turnering i træk blive en realitet, at Boe og Mogensen brager ind i Colding og Konrad i kvartfinalen. Ellers er der blandede lodtrækninger for de to andre danske herredoublepar. Begge par har svære anden runde kampe, da Astrup og Skaarup kan møde de formstærke japanere Sonoda og Kamura. David Daugaard og Mathias Chistansen står til at støde ind i verdensetterne Sukamuljo og Gideon.

Lodtrækningen til damedoublekategorien var en blandet fornøjelse for Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen. De har på papiret fået en fin lodtrækning i første runde, men herefter kan de møde Stoeva-søstrene og derefter ottendeseedede Fukuman og Yonao. Og skulle de vinde de kamp bliver det endnu sværere, da de kan krydse klinger med de forsvarende verdensmestre Chen Quingchen og Jia Yifan. Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby har fået en svær lodtrækning, da Matsutomo og Takahashi venter i første runde. Maiken Fruergaard og Sara Thygesen stiller også op.

I mixeddoublerækken er Mathias Christiansen og Christinna Pedersen i aktion sammen for første gang. Nogen nem debut bliver det dog ikke, da de støder ind i de femteseedede kinesere Zhang Nan og Li Yinhui i første runde. Hele fire andre danske par stiller op i mixeddouble.

Kvalifikationen og noget af første runde begynder i morgen.

Hele lodtrækningen

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

En kommentar

  1. Måske der skulle masseres lidt korrektur ind? 😜 Ellers et *udmærket forsøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.