Indonesiens store helt Taufik Hidayat og Danmarks egen Peter Gade.

The Legends’ Vision – fire legender indtager Solrød

Loading

Er du klar til The Legends’ Vision? Det er det nok så omtalte show med fire af badmintonsportens største legender i herresingle – to der stoppede karrieren sidste år, og to der stadig spiller.

Peter Gade, Taufik Hidayat, Lin Dan og Lee Chong Wei lægger i morgen vejen forbi Solrød, hvor de er med i showet ”The Legends’ Vision supported by Yonex.” Det bliver det eneste sted i Europa, touren kommer fordi. Det har allerede været afholdt i Beijing i maj og i Jakarta i august, og til december afholdes det sidste show i Kuala Lumpur.

De fire prominente navne har tilsammen vundet flere af de største turneringer, der findes i badmintonsporten. Tilsammen har de vundet tre OL-guld, seks VM-guld, ni All England-titler, og meget, meget mere. Der er med andre ord lagt op til noget af det ypperste inden for badminton, når det i morgen går løs i Solrød.

Formålet med ”The Legends’ Vision” er at inspirere den yngre generation. Samtidig skal der fokus på badminton, så populariteten øges verden over. Det er de fire badmintonlegender med til ved at stille op til en række opvisningskampe.

Arrangementet kommer til at bestå af nogle opvisningskampe, hvor de fire legender spiller med og mod hinanden samt nogle udvalgte juniorspillere. Der vil også være forskellige publikumsaktiviteter og mulighed for at få taget billeder sammen med de fire legender – Peter Gade, Taufik Hidayat, Lin Dan og Lee Chong Wei.

Arrangementet afholdes i Solrød Idrætscenter i morgen og skydes i gang kl. 12:30. I skrivende stund er der stadig billetter til salg. Se mere på Billetlugens hjemmeside samt arrangementets Facebook-side.

Læs også

Dubai World Superseries Finals: Viktor Axelsen slår Lee Chong Wei i finalen

Efter en hurtig sejr i gårsdagens semifinale skulle Viktor Axelsen i dag forsøge at forsvare …

En kommentar

  1. Bliver det vist i fjernsynet