Denmark Open: Et par gode resultater i kval’en

Julie Dawall Jacobsen. Foto @ Badmintonsamband Island

Loading

Så er årets vigtigste turnering på dansk grund skudt i gang. Denmark Open har Super Series Premier-status, og det betyder, at alle stjernerne er samlet i Odense. Først skal der spilles kvalifikation.

Der er fin dansk repræsentation i kvalifikationsturneringen. Første gode hjemmebanepræstation kom allerede i første runde, hvor Emilie Aalestrup og Mathias Thyrri noget overraskede ekspederede de stærke tyskere Nelte/Beck ud i en tæt tresætter.

Niclas Nøhr fik et succésrigt comeback i sin første turneringskamp med Sara Thygesen. De slog overlegent et tysk par.

Julie Dawall kæmpede i over en time mod Mainaky fra Indonesien. Værløse-talentet var bagud 15-19 i 2. sæt, hvor hun havde tabt første sæt, og hun havde to matchbolde imod sig i tredje sæt. Alligevel blev det en fortjent kval-finale om adgang til hovedturneringen med cifrene 16-21, 21-19, 24-22.

Rasmus Gemke besejrede Scott Evans i sikker stil, og Skovshoved-spilleren skal dyste med Greves indiske Dey om en plads i det sjove selskab.

Glædeligt var det ligeledes at se Anna Thea Madsen tilbage i fuld vigør. Hun har været på sidelinjen længe på grund af en kompliceret skade, men Kate Foo Kune fra Mauritius var ingen udfordring. Der er kval-finale senere mod enten Mikkela eller Holmboe Dahl.

Følg resten af kvalifikationen og første runde af hovedturneringen i mixeddouble senere i dag. Se alle resultater fra Denmark Open 2017.

 

Læs også

Dawall strøg til tops ved Greve Grand Prix: Jeg slår nogle gode spillere på vejen

I weekenden blev der spillet Greve Grand Prix. Her deltog en masse dygtige danske spillere, …

4 Kommentarer

  1. Julie Dawall Jakobsen 📸😆☝🏻

  2. Ja det er godt ikk?🙄📸💁🏻

  3. Julie Dawall Jakobsen husk at være afslappet 😂😬🙈

  4. Mette Poulsen in my dreams💭

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.