Ingen hvilen på laurbærrene for Lee Chong Wei

Loading

Efter Malaysias kvartfinale-nederlag til Korea er der ikke meget restitueringstid til Lee Chong Wei. Den tidligere verdensetter skal nemlig gøre sig helt klar til at spille Singapore SEA Games, som løber af stablen fra d. 5. juni til 16. juni. Derefter tager Lee Chong Wei straks videre til US Open og Canada Open i håb om at skrabe ekstra point til verdensranglisten frem mod VM i Jakarta til August.

Lee Chong Wei viste rigtig god styrke ved Sudirman Cup ved blandt andet at slå verdens nummer 4 K. Srikanth fra Indien og verdens nummer 5 Son Wan Ho fra Korea med overbevisende cifre. Noget han selv var rigtig godt tilfreds med.

– Jeg synes min præstation ved Sudirman Cup var rigtig god. Selvom jeg har misset 7 måneders badminton på verdensplan, er jeg i ret god form, udtaler Lee Chong Wei til The Star.

Og han supplerer med.

– Jeg spiller ikke helt mit bedste badminton endnu. Det håber jeg at forbedre ved at træne benhårdt og seriøst. Nu skal jeg møde nogle af verdens bedste spillere til VM og træner efter dette. Tidligere trænede jeg uden det helt store formål.

Lee Chong Wei forventes at droppe ud af Top 70 på verdensranglisten, da han taber point på Japan Open og Thomas Cup, som han fik sidste år. Så der skal spilles en masse turneringer, for at han kan komme tilbage til toppen af ranglisten.

– Nu træner jeg op til SEA Games, og bagefter US Open og Canada Open for at få nogle kampe i benene. Derefter står den på 5 ugers forberedelse til VM, hvor jeg forhåbentlig kan bringe mit A game, pointerer Lee Chong Wei.

Kilde: The Star

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.