Foto: @Annette Vollertzen

TSS: Derfor valgte vi Skovshoved

Loading

Til semifinalerne i Badmintonligaen valgte TSS det hold, som de har mødt i de seneste to finaler, Skovshoved. Valget af netop Skovshoved kunne måske overraske nogle, da netop Skovshoved af mange har lignet et godt bud på en Danmarksmester de seneste par sæsoner.

Specielt tilgangen af Joachim Fischer fra netop TSS og Tine Baun fra Værløse har bare styrket et hold, som allerede har spillere som Mads Conrad, Jan Ø. Jørgensen og Carsten Mogensen.

Valget af netop Skovshoved skal i følge TSS’s sportschef Michael Kjeldsen ikke ses som et decideret tilvalg, men snarere et fravalg af Greve.

– Vores valg stod mellem Greve og Skovshoved, og jeg vil ikke lægge skjul på, at der nok var tale om pest eller kolera. En af grundene til, at vi ikke valgte Greve, skyldes, at de med stor sikkerhed har to kampe, vi ikke kan vinde (damedouble og damesingle), og mod Skovshoved er det nok kun herredoublen, hvor vi har begrænsede chancer.

Greve har andet end de to damekampe. De har også andre strenge at spille på.

– Greve har ud over damerne også et stærkt kort i Ka Long, som pt. er rangeret som nummer 33 i verden i 2. herresingle. Samtidig har Greve Joachim Persson, som med et solidt hjemmepublikum i ryggen kan presse enhver. Så i det store hele må man sige, at Greve har et solidt mandskab, som vi ikke står ret godt til.

Skovshoved står således bedre til TSS, og en knusende 5-1 sejr i grundspillet, samt sejre i de seneste DM finaler vidner om et bedre match for de danske mestre. En anden grund til at vælge Skovshoved skal findes i forhold til Tine Baun.

– Tine er først nu begyndt singletræningen, og derfor har vi haft de langsigtede briller på og vurderet, at hvis vi møder Skovshoved nu, har de kortere tid til at få hende i form, end hvis vi skulle møde dem i finalen.

Det bliver derfor interessant at følge de danske mestre i deres kamp for at forsvare titlen, og dermed give cheftræneren den perfekt afskedsgave, efter at han fra næste sæson rykker til Højbjerg.

Første semifinale spilles tirsdag d. 17. februar kl. 19.00, og der er returopgør d. 17. marts.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til syvende runde

Opstillingerne til syvende runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles onsdag kl. 19.00. Stilling, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.