Jeppe Ludvigsen (tv.) har sammen med Mai Surrow spillet sig til kvartfinalen i Rumænien. Foto: @ Annette Vollertzen

Romanian: Mai og Jeppe klar til kvartfinalen

Loading

Mai Surrow og Jeppe Ludvigsen holder den danske fane højt i Romænien hvor det dog ikke er blevet til meget spil for det danske par.

– Vi føler ikke rigtig at vi har spillet. Første kamp tog 15 minutter inkl. pauserne, og anden kamp var bare noget rod, fordi de spillede mærkeligt og vi var totalt uden fokus, fortæller Jeppe Ludvigsen til BadmintonBladet.

Lidt over en halv times spil
Officielt er det blevet til 37 minutters spil på to kampe, og det må derfor betegnes som sparsomt med badmintonen i det rumænske.

I morgen står den på to gange Jansen, Jones Rafli og Cisita Joity fra Tyskland. Parret er nummer 71 i verden og dermed omkring 60 pladser over Mai og Jeppe, og så er de ret stærke i det flade spil.

– Vi møder et rigtig godt tysk par, som er nummer 71 i verden, og vi har aldrig spillet mod nogle som er så kraftfulde i det flade spil. Det bliver en meget vigtig opgave for os at få spillet ned og op over dem. Der er ret meget vind, og det tog fusen på os i sidste års semifinale, for de vender den hele tiden, det er meget belastende.

Til Romanian spilles der fem sæt til 11, og netop dette gør at man skal have stort fokus fra start til slut i kampene.

– Det bliver vigtigt for os at få vores serv-retur op og køre når vi spiller til 11, for så kan vi være rigtig gode. Og så en sidste ting, så skal jeg være enormt bevægelig for at dæmme op for deres tryk, så Mai kan komme ind på nettet, slutter Jeppe af.

Resultaterne fra Romanian International

Læs også

Kirsty Gilmour vandt endelig Scottish Open

Der var dansk deltagelse i to af finalerne til Scottish Open her til eftermiddag, desværre …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.