Selvom det ikke blev til guld for Ditte Søby og Julie Dawall i damedouble, så fik de begge alligevel en guldmedalje i dag.

EJC15: Næsten rent bord i Polen

Loading

De danske finalister til ungdoms europamesterskaberne gjorde næsten rent bord og kunne dermed tage hjem med flere guldmedaljer og nogle sølv.

Den første finale var allerede med dansk vinder, da damesinglefinalen stod mellem Mia Blichfeldt og Julie Dawall-Jacobsen. Her kunne Blichfeldt i to sæt tage sejren.

Tysker fik en enkelt pind
Næste kamp var herresingle og her skulle Anders Antonsen op mod førsteseedede Max Weisskirchnen. Første sæt blev vundet med de sikre cifre 21-9 af Antonsen, men tyskeren kom igen i andet sæt, og vandt det 21-15. Antonsen ville det dog anderledes og med 21-9 igen, tog han titlen i herresingle.

I herredouble skulle Joel Eipe og Alexander Bond op mod det førstseedede engelske par Ben Lane og Sean Vendy. Her blev det også til tre sæt efter at englænderne vandt andet sæt i ombolde, 24-22. Tredje sæt blev dog med Eipe/Bond som vindere og så var tredje danske titel en realitet.

Damedouble ku’ også
Ditte Søby Hansen og Julie Dawall-Jacobsen skulle så se om de kunne sikre endnu en dansk titel. Det kunne de, da de med 21-18 og 21-19 slog det franske par Anne Tran og Verlaine Faumann.

Den sidste finale, mixeddouble, var mellem Sara Lundgaard/Frederik Søgaard og Eva Janssens/Max Weisskirchen fra Tyskland. Her startede det med en sejr på 21-19 til Lundgaard/Søgaard, men i andet sæt kom tyskerne flot igen og med 21-12, sendte de kampen ud i et tredje og afgørende sæt. Her startede det tæt, men henmod slutningen af sættet fik tyskerne overtaget, og kunne til sidst vinde sættet og kampen 21-18. Dermed blev det ikke til danske sejre i alle kategorier.

Resultaterne fra EM for U19

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.