Abildgaard efter sejre: Jeg har følt mig godt tilpas

Loading

Patrick Abildgaard sejrede her til morgen i sin tredje kvalifikationskamp og blev dermed klar til hovedturneringen ved Slovak Open. Danskeren har følt sig godt tilpas på banen i kampene.

Abildgaard var suveræn gennem hele kvalifikationen. Han vandt således alle sine kampe i to sikre sæt. Den i kvalifikationen 16.-seedede dansker besejrede blandt andet Liao Bo-Siang fra Taiwan, og havde efter kampen dette at sige:

– Jeg har egentlig generelt følt mig meget godt tilpas. Jeg har fundet baglinjen meget godt, mens mine modstandere har skudt en del bolde ud. Så har to af mine modstandere været meget unge – 15 og 14 år – hvilket man godt har kunne mærke på banen, idet de bare mangler noget styrke til at være i balance og køre højt tempo i længere tid ad gangen, siger han til BadmintonBladet.

En travl dag på kontoret

Abildgaard er også at finde i herredouble, hvor han skal i aktion med Kristian Kræmer i dag. I single er der ligeledes en kamp på programmet, og derfor bliver det en hård dag for danskeren. I begge kategorier skal han op imod spillere fra Polen, og det er lidt svært for ham at vurdere deres styrke:

– Jeg er lidt i tvivl om, hvordan min lodtrækning er nu. Både i single og double skal jeg spille mod nogle polakker, som jeg ikke kender. I anden runde står jeg til de bundseedede i begge kategorier. Jeg har set dem lidt i hallen, men jeg har svært ved at vurdere dem, så i første omgang er det bare én kamp ad gangen, og så må vi se, hvad det kan blive til.

I single møder han Mateusz Swierczynski. Den polske spiller er nummer 430 i verden, mens danskeren er nummer 889. Der er masser af andre danskere i aktion ved Slovak Open.

Resultater fra Slovak Open

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.