Fruergaard efter overlegen EM-kvartfinale: Vi er ikke helt tilfredse endnu

Loading

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen sejrede suverænt i kvartfinalen ved EM. Efter denne berettede Fruergaard til BadmintonBladet, at hun var glad for, at de fulgte planen til perfektion. Desuden ser hun frem til en storkamp i semifinalen, hvor en meget svær modstander venter. 

Tredjeseedede Fruergaard og Thygesen delte i den grad øretæver ud i gårsdagens kvartfinale. Modstanderne i form af de ottendeseedede englændere Chloe Birch og Jeassica Pugh fik således aldrig et ben til jorden i den ulige kamp, som danskerne vandt med hele 21-11 og 21-9. Fruergaard mente, at taktikken var lykkedes til fulde:

– Vi havde en god plan med ind på banen, og den formår vi bare at holde stort set hele kampen igennem. Vi spiller meget tålmodigt og laver så nogle temposkift, hvor vi får slået med de rigtige vinkler og får den derved afgjort.

Et brag en en kamp i vente

Selv om semifinalen er stor at stå i, vil danskerne mere:

– Det er virkelig fedt at stå i en semi her til EM, men vi vil jo allerhelst stå med guldet, så vi er selvfølgelig ikke helt tilfredse endnu.

I dagens semifinale møder de de andenseedede Stoeva-søstre. Det ligner på papiret en nærmest umulig opgave, da bulgarerne fører hele 8-1 i indbyrdes opgør. Danskernes eneste sejr lå dog tilbage i deres næst seneste opgør. Fruergaard er også klar over, at de er underdogs, men vil kæmpe til det sidste:

– Jeg ser klart, at de er favoritter, så vi skal ind og fighte i morgen og vi ved, at vi skal løbe langt, hvis vi skal have en chance.

Danskerne kan, hvis de vinder i dag, forbedre deres bedste EM-resultat, som netop er en bronzemedalje. Desuden har de med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersens afbud in mente, hvis de vinder dagens kamp, en fin chance for at stryge helt til tops.

Resultater fra EM

Læs også

Fruergaard og Thygesen har haft utrolig flot periode: Succes mod gode par ved Uber Cup gav os troen på mere

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard har virkelig vist flotte takter i de sidste par måneder, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.