David Daugaard og Mathias Christiansen.

Finnish: En enkelt finaleplads

Loading

Det blev til en enkelt dansk finaleplads efter at kvart- og semifinalerne var afviklet til Finnish Open.

I herresingle blev det ved en semifinaleplads efter at Steffen Rasmussen i to sæt måtte se sig slået af hjemmebanehåbet Eetu Heino. I finalen skal Heino møde russiske Vladimir Malkov.

Lige ved i damesingle
I damesingle blev det også kun ved semifinalepladser, efter at Anna Thea Madsen og Mette Poulsen begge måtte se sig slået. Anna Thea tabte i tre sæt til Beatriz Corrales, Mette tabte i tre sæt til Febby Angguni.

I damedouble måtte Lena Grebak og Maria Helsbøl trække sig, og dermed lade pladsen i finalen til Heather Olver og Lauren Smith.

Daugaard og Christiansen gjorde det
Herredoublen med David Daugaard og Mathias Christiansen leverede en flot indsats da de i tre sæt kunne spille sig i finalen.

– Kampen var ganske fin synes jeg, vi taber første sæt fordi vi mister den gameplan i havde sat fra start, og vi spiller så på deres præmisser. I andet og tredje sæt formår vi at spille kanon godt, og stoler på vores defensiv og spiller det spil vi ved hvad der skal til for at slå dem, fortæller David Daugaard til BadmintonBladet.

I morgen er der så finale hvor modstanderen hedder Andrew Ellis og Peter Mills.

– Det er super dejligt at være i en finale igen, vi har kæmpet meget med os selv om at få vores spil til fungere, og det formår vi i den her turnering. Kampen i morgen bliver rigtig svær! Vi tabte til dem sidst vi mødtes til German Open. Så vi er sultne efter revanche.

Resultater fra Finnish Open

Læs også

Semifinalen blev endestation for dansk par: Eipe er fint tilfreds med turneringen

Philip Seerup og Joel Eipe tabte semifinalen ved Finnish Open. Eipe fortæller om denne kamp, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.