Scott Evans.

Scott Evans: Jeg kan ikke se, at de danske mestre kan blive andre end Skovshoved

Loading

BadmintonBladet har forud for den nye Badmintonliga-sæson spurgt nøglepersonerne i de forskellige klubber om forskellige spørgsmål om denne sæson. I dag udtaler Scott Evans, der er træner i Gentofte, sig. 

Hvad er dine forventninger til næste sæson?

Det ville være bedst, hvis vi kunne blive i ligaen, men det bliver svært. En kvartfinale ville være fantastisk. For os er det vigtigste dog at have et godt træningsmiljø. Trupmæssigt er det lidt det samme som sidste år, og jeg håber, at holdet er klar til at yde en god indsats. Jeg er ikke så bekymret for vores fuldtidsspillere, men kan måske blive det for nogle af de andre, der også har et job ved siden af. Specielt for den sidstnævnte gruppe er det dog vigtigt med det føromtalte gode træningsmiljø.

Hvem tror du bliver danske mestre?

Jeg kan ikke se, at det kan blive andre end Skovshoved med deres budget in mente. Jeg ved dog ikke helt, hvordan trupperne præcis ser ud i Solrød, Vendsyssel og TSS.

Hvem tror du bliver sæsonens overraskelse?

Mange hold kan overraske. Gentofte, Højbjerg og Århus gjorde det godt sidste år. Jeg tror, at holdene omkring 7-10 har gode muligheder for at levere gode resultater. De har således nogle gode spillere, der kan være farlige, hvis de rammer dagen.

Hvem tror du ender i nedrykningsspillet?

Nogle af de hold, jeg nævnte lige før, kan ende der. Hold som Værløse, Gentofte, Århus og Højbjerg kan nemlig nemt havne der. Jeg kan dog ikke se, at de fire store hold kan komme i problemer. Med dem mener jeg Solrød, Vendsyssel, Skovshoved og TSS.

Hvem tror du bliver sæsonens skuffelse?

Solrød havde gode muligheder i sidste sæson, men tabte overraskende kvartfinalen. Det ville være en overraskelse hvis de, Vendsyssel, Skovshoved og TSS ikke kom i semifinalen. Så er det op til de andre hold at kæmpe om de andre pladser. Jeg aner dog ikke, hvor et hold som Greve står, men tror dog ikke, at de kan presse de store hold.

Læs også

Sådan! Viktor fortsætter medaljejagten i overbevisende stil

Det blev den ventede sejr til Viktor Axelsen i 1/8-finalen mod irske Scott Evans. Viktor var …

En kommentar

  1. Er vel ikke greit å si imot han,han er jo kjent for å ha tigerens temperament

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.