Emil Staack Blog: TAK Viktor!

Loading

TAK fordi du med din passion og investeringsvillighed får sat fokus på, hvor langt man kan komme med hårdt og målrettet arbejde!

TAK fordi du på fornemmeste vis er ambassadør for at synliggøre, at kost og livsstil er en uomtvistelig medspiller på vejen mod de helt store præstationer!

TAK fordi du er medvirkende til at få sat spot på betydningen af det mentale arbejde – og lader omverdenen være med (både når det gør ondt og når det hele går op i en højere enhed).

TAK fordi du bl.a. har vist mig (og formentlig rigtig mange andre), hvor høj overliggeren kan være, allerede i en tidlig alder, hvad angår optimeringsvillighed, nysgerrighed og viljen til at ”suge til sig”.

TAK fordi du går nye veje og viser, at også topatleter kan dygtiggøre sig på andre felter end den specifikke sportsgren (kloge strategiske valg strækker langt ud over den aktive karriere).

TAK fordi du tænker innovativt fx i forhold til ”Serve & Smash Podcast”, hvor du bl.a. sammen med HK delagtiggør alle fjerinteresserede i hvad der rør sig badmintonverdenen.

TAK fordi du er den du er, at du insisterer på at fastholde kernen, at du viser, at man kan være god og have store ambitioner uden at skulle nedgøre eller hævde sig på andres bekostning!

TAK fordi du gør det hele så meget lettere for os trænere! Med rollemodeller som dig understøttes budskabet om den gode træningsindsats og betydningen af en helhedsindsats, der strækker sig langt ud over det der foregår med en ketcher i hånden.

TAK fordi jeg ved, at vi fortsat har mange gode badmintonoplevelser i vente.

TAK fordi det på ingen måde er tilfældigt, at du er, hvor du er i dag.

TAK til alle der har understøttet processen – dette er ikke en enmandspræstation, men kun med dig ved roret hele vejen igennem, er det blevet muliggjort!

TILLYKKE med VM-guldet og TAK fordi det er kommet i hus på baggrund af ovenstående – din unikke vej.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.