Iceland Int’l: Langsomme bolde og lange kampe blev udfaldsgivende for damedoublefinalen

Loading

Danmark var i går repræsenteret i hele tre kategorier ved finalerne ved Iceland International. Desværre blev det ikke til guld i denne omgang. To af finalerne gik ellers i tre sæt, og inden kampen havde damedoublen med Trine Villadsen og Emilie Furbo helt styr på deres game-plan.

Der var i går dansk finaledeltagelse i alle tre doublekategorier. Damedoublen med Trine Villadsen og Emilie Furbo mødte det anden-seedede skotske par, Julie Macpherson og Eleanor O’Donnell. Danskerne havde tidligere mødt det skotske par og havde på baggrund af deres tidligere opgør gjort sig tanker om, hvad der skulle spilles på.

– Vi spillede en tæt kamp med dem i Italien i december, så vi vidste, at de ville komme med et hårdt tryk fra bagbanen og holde alt nedad. Så derfor var det vigtigt at forsøge at stå en høj defensiv og få dem flyttet første gang, siger Trine Villadsen og Emilie Furbo til BadmintonBladet.

Læs også: Iceland International: Kristoffer Knudsen ville følge i VM-vinders fodspor

Taktikken hjalp danskerne med at vinde første sæt. Men planen begyndte at smuldre i andet sæt.

– Vi får dem flyttet godt rundt i første sæt, hvor vi er spilstyrende. Men i andet og tredje sæt bliver det på deres præmisser, og vi vælger de hurtige løsninger frem for de rigtige, siger Trine Villadsen og Emilie Furbo til BadmintonBladet.

Trætte stænger efter de mange kampe og langsomme bolde var med til at gøre det svært for damedoublen at bevare disciplinen og blive ved med at tage de rigtige beslutninger.

– Boldene var langsomme fra starten af turneringen af, men det blev værre i semi og helt galt i finalen. Det forhindrede os i at bruge stor bane og følge den rigtige taktik. Samtidig kunne man godt mærke de mange kampe i benene. Så en kombination af mange kampe og langsomme bolde var meget udfaldsgivende, siger Trine Villadsen og Emilie Furbo til BadmintonBladet.

En svær dag for de danske finalister. Men det blev til tre danske finalepladser og yderligere to danske semifinalepladser.

Resultater fra dagens finaler ved Iceland International

Læs også

Klar besked inden Iceland International: “Vi skal i finalen”

Mange danske spillere skal slå deres folder ved Iceland International, som starter på torsdag. En …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.