Viktor Axelsen. Foto @ Djarum Badminton

Fire interessante badmintonupdates

Loading

Her er fire badmintonupdates, som vi synes, du skal læse:

Lær Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen bedre at kende

I denne Podcast fra DR åbner Danmarks stærkeste damedouble blandt andet op for livet uden på banen. Samtidig fortæller de også om, hvad der netop gør dem til et godt makkerpar på banen. Det danske par har været meget i medierne for nylig, da det blev afsløret i deres bog, at de har været kærester i mange år.

Viktor Axelsen: Badminton må tænke i nye baner

I det nyeste afsnit i Viktor Axelsens Youtube-serie diskuterer danskeren blandt andet behovet for, at badminton må gøre noget mere for at tiltrække flere tilskuere, sponsorer mm. Det kan for eksempel være at lade spillerne komme med lidt flere udbrud, uden at dommerne skrider ind, så man kan få lov til at se nogle profiler med lidt mere kant. I øvrigt er det lige blevet offentliggjort, at Viktor Axelsen er en af de tre nominerede til Årets Sportsnavn.

Kolding og Conrad om, hvad der gør dem til et godt makkerpar

I denne lille video lavet af det Internationale Badmintonforbund fortæller det danske makkerpar om, hvorfor de passer så godt sammen som par. De vurderes også, hvorledes året er gået og hvad fremtiden kan bringe. Det danske par var endnu en gang meget tæt på at slå Boe og Mogensen ved kvartfinalen i sidste uges Super Series-turnering i Kina.

Boe og Mogensen er allerede klar til sæsonfinalerne

Allerede i torsdags kunne Boe og Mogensen konstatere, at de er klar til sæsonfinalerne. Badminton Talk gjorde opmærksom på dette på Instagram. I torsdags gjorde en sejr i ottendedelsfinalen ved China Open nemlig, at de med matematisk sikkerhed er at finde i sæsonfinalerne. De otte bedste kvalificerer sig, og det skal blive spændende at se, hvem der klarer skærene i de andre kategorier efter denne uges Hong Kong Open. En stor spiller som Lee Chong Wei kan for eksempel komme i problemer.

 

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.