China Open: Fruergaard og Thygesen taber efter maratondrama

Loading

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen tabte her til morgen ved China Open. Desuden skete der en stor overraskelse ved turneringen, og Mette Poulsen var ved at tage sæt fra en stærk kineser.

Maiken Fruergaard og Sara Thygesen, der er nummer 27 i verden, krydsede klinger med tyskerne Isabel Herttrich og Carla Nelte. Tyskerne er verdens nummer 36. Tyskerne tog kampens første point, men derefter hentede danskerne fem point i træk. De fortsatte derefter de fine takter og kom foran både 7-4 og 11-8. Efter opholdet synes sættet afgjort, da danskerne bragte sig i front med 16-11 og 19-16. Det blev dog helt tæt til sidst, men Thygesen og Fruergaard holdt hovedet koldt og lukkede sættet med 21-19.

I andet sæt var det helt lige til at starte med, hvilket stillingen 2-2 vidnede om. Derfra øgede danskerne dog kun frem til opholdet, hvor de var i front med 11-8. Det danske par holdt fast i føringen ved 13-11, men herefter blev det helt tæt, da tyskerne udlignede til 15-15. I en tæt afslutning lykkedes det dog tyskerne at vinde med 22-20.

I tredje sæt kom danskerne ud som lyn og torden og kom foran 3-0. Det tyske par fik dog hurtigt udlignet og trak endda fra til 11-9 frem mod opholdet. Fruergaard og Thygesen kom derefter tilbage i kampen ved 14-14. Herfra trak tyskerne dog fra igen og vandt med 21-18. Kampe varede hele 73 minutter.

Line Kjærsfeldt og Anders Skaarup stod tidligere på morgenen over for verdensmestrene Natsir og Ahmad. Der var et håb om, at en stor overraskelse kunne ske, da Kjærsfeldt sammen med Kim Astrup engang har besejret de stærke indonesere. Men efter at danskerne spillede et fornuftigt første sæt, blev de kørt over i andet med 21-8.

Flot første sæt i damesingle og en stor overraskelse
Mette Poulsen var dernæst oppe mod den syvendeseedede kineser He Bingjiao. Også i denne kamp var der håb om en god dansk præstation, da Poulsen ved Denmark Open for lidt tid siden tog et sæt fra den stærke kineser. Og historien var lige ved at gentage sig i dag, da danskeren tabte et tæt og flot første sæt med 21-19 efter at have overlevet en sætbold. Særligt irriterede det Poulsen, at der blev dømt to servefejl mod hende i sættets første halvdel. I andet sæt blev hun dog slået stort, nemlig med 21-6.

Er du skrap til at gætte den slags resultater, har du mulighed for at finde yderligere information om badminton og væddemål på bettingfirmaer.

Mathias Christiansen og David Daugaard mødte sidst Ong Yew Sin og Tan Wee Kiong. Danskerne rangerer som verdens nummer 20, mens Sin og Kiong er et nyt par. Sidstnævnte har dog spillet sammen med Goh V Shem, og sammen var de nummer et i verden på et tidspunkt. Så det var en svær opgave for danskerne, som også fik dette at mærke i selve kampen, som de tabte med hele 9-21 og 10-21.

Der skete også en stor overraskelse her til morgen. Lin Dan røg således ud af turneringen, da han tabte til indoneseren Jonatan Christie. Kineseren tabte et tæt første sæt, men i andet sæt var han aldrig i nærheden af sejren. Dermed er sæsonfinalerne meget langt væk for legenden.

Der er masser af danskere i aktion senere.

Resultater fra China Open

Læs også

Sara Thygesen: Sindssyg dejligt at stå øverst på skamlen

Niclas Nøhr og Sara Thygesen hentede en flot turneringssejr ved Orleans Masters. Over for BadmintonBladet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.