Frederikke Nielsens blog: Klubture giver fællesskab

Frederikke Nielsen i aktion. Foto @ Andre Jahnke

Loading

I mit første blogindlæg vil jeg gerne fortælle om det fællesskab, der er i min klub Lillerød.

Det sociale betyder meget for mig, og jeg synes, at vi har et godt fællesskab i klubben. I Lillerød bliver der arrangeret fælles træningslejr for ungdom og senior, og fællesture til turneringer på tværs af aldre og niveau. Senest har vi været i Lalandia, som er en tradition gennem de seneste år, hvor vi spiller badminton, bader og hygger socialt med hinanden.

Den betyder, at vi lærer seniorspillerne bedre at kende, og derfor også har lyst til at se og heppe på dem, når du spiller holdkampe, og de er også rigtig gode til at støtte op om vores træning og holdkampe.
Jeg går i 8. klasse og forventer, at jeg gerne vil i gymnasiet efter 9. klasse. Samtidigt har jeg en drøm om at kunne blive ved med at spille badminton på højt niveau. Mit store mål for sæsonen er DM i damesingle i U15, men der er mange gode damesingler, så der bliver hård kamp om titlen.

I min træning arbejder jeg på at forbedre mit netspil, være mere afslappet og maskere slagene bedre. Jeg har mange venner i min klub og kan godt lide at komme til træning. Vi er også gode til at lave andre ting sammen uden for banen, og det er også med til at skabe det gode fællesskab.

Frederikke Nielsen.

Læs også

Frederikke Nielsens blog: Jeg glæder mig til 6 Nations

Velkommen til min blog, som i denne udgave vil handle om DM og 6 Nations. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.