London grand Prix Gold - Quarter Finals - Aditya Galhotra via flicker ( LGPG QF-12)

Hvad er Axelsens odds?

Loading

2017-verdensmesteren Viktor Axelsen er netop blevet opkøbt af Ahmedabad Smash Masters  ved den årlige PBL-auktion, der finder sted forud for Vodafone PBL-turneringen, der finder sted fra d. 22. december. Axelsen har tidligere befundet sig meget i Kina og har flere gange overrasket verdenspressen med at udtale sig på mandarin. Nu skal Axelsen altså til at vende sig til at have med et indisk hold at gøre.

I øjeblikket finder Danisa Denmark Open sted. Viktor Axelsen har aldrig tidligere vunder i forbindelse med denne turnering, som i år afholdes i Odense Idrætshal. Alligevel er han seedet til at slutte turneringen som nummer et. Ikke dårlige odds for den unge fynbo.

Hvis du spiller badminton, eller en anden sportsgren, er det rimeligt sandsynligt, at du af og til bevæger dig ind på bettingsider og better på nogle af de kampe, der spilles indenfor din egen sportsgren. Undersøgelser viser nemlig, at sportsfolk er konkurrencemennesker af natur, og det viser sig ikke kun på banen. Mange sportsfolk satser også penge på sporten og har dermed fået suppleret deres i forvejen store formue betydeligt ved at bette på sport.
Spiller du på badminton, skal du altså til at overveje, hvad førnævnte salg af Viktor Axelson har af betydning for de kommende turneringer.

Odds og sandsynligheder for Axelsen
I det hele taget har Axelsen været helt igennem fantastisk ved EM, hvor han ikke tabte et eneste sæt. I de fire første kampe afgav han kun 84 point svarende til godt 10 per sæt. Og finalen mod Ouseph fortsatte Axelsen den suveræne stil, med 21-8, 21-7.

Og hvis vi bliver vi odds og sandsynligheder i badmintonverdenen, er det interessant at se på, om Axelsen kommer til at forhøje sine odds, eller om han nu skal arbejde endnu hårdere i mod det kommende VM i badminton i 2019. Det er ikke givet, at hans seneste træk vil give ham et godt resultat til VM. Axelsen skal i hvertfald give den en skalle, da japanske Kento Momota er den nuværende favorit til VM med odds 1,40. Det betyder, at bookmakerne vurderer, at han har over 70 % chance for at vinde. Altså ses en klar yndling her. Hvis du er ikke er helt skarp på, hvordan man regner odds og sandsynligheder ud, når det kommer til betting, så finder du en brugbar guide til netop dette på Mr. Greens side.

Og her er ikke kun tips til odds i tennisverdenen. Vidste du for eksempel, at der er forskel på ‘Asian Handicap’ og ‘European Handicap’, når det kommer til fodbold? Eller at temperaturen i en sportshal kan have afgørende betydning for en badmintonturnering? Fjerbolden flyver nemlig hurtigere, jo varmere der er i en hal!
Men det bliver i hvertfald spændende at følge Axelsen og se, om han får gjort noget ved det odds, der lige nu ikke ligger særligt højt til VM i badminton 2019.

Læs også

FZ FORZA Nantes International • 3 x Guld!

FZ FORZA Nantes International Challenge 2024 • 3 🇩🇰Finaler ➡️ 3 x🏆 og 1 x🥈‼️🍾🥂⭐️ …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.