Lee Chong Wei er på træningsbanen igen

Loading

Der er meget pres på verdensstjernen Lee Chong Wei, efter begge hans dopingprøver blev fundet positive for stoffet dexamethasone. Foreløbig er han suspenderet fra turneringer, men han træner igen.

Hvordan kunne det ske?
Den generte Lee Chong Wei har afhånden vænnet sig til rampelyset på grund af alle de sejre, han har opnået gennem årene. Men den seneste opmærksom i forbindelse med dopingsagen og et potentielt karrierestop tager hårdt på ham.

– Af og til spørger jeg mig selv, hvordan dette kunne ske for mig. Jeg er altid meget omhyggelig med, hvad jeg spiser, fortæller Lee Chong Wei til Satwant Singh Dhaliwal.

Badminton er terapi
Frustrationerne over at være blevet fanget med et ulovligt stof i kroppen, prøver malaysieren at komme af med ved at træne badminton.

– Jeg er tilbage og træner dagligt. Livet må gå videre, mens jeg afventer beslutningen fra BWF (det int. badmintonforbund, red.). Det er en følelsesmæssig rutchebanetur, og den bedste terapi for mig er at slå til nogle fjerbolde, fortæller Lee Chong Wei.

Usikker fremtid
Verdensetteren vil snart blive indkaldt til en høring med BWF, før en eventuel straf bliver tildelt ham. Maximumstraffen er op til 2 år, hvilket givetvis vil betyde, at han slutter sin karriere. Man skal dog forvente at alle ankeinstanser vil bliver prøvet, før det når så vidt.

Kilde: ssdhaliwal

 

 

Læs også

Lee Chong Wei vil fritages fra kravene i den nye struktur

Lee Chong Wei er ikke tilfreds med de nye skærpede krav til topspillerne. Han beder …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.