French Open • 2 x dansk HD i kvartfinalerne

Loading


Danmark har 2 herredoubler i kvartfinalerne.

Viktor Axelsen måtte trække sig i første kamp. Antonsen tabte klart i anden runde til Shi🇨🇳

Magelund & Thyrri slog de nye verdensmestre i første runde og tabte i næste kamp.

https://bwfworldtour.bwfbadminton.com/news-single/2023/10/24/french-open-we-really-wanted-it?fbclid=IwAR3e_vG2a97T8f5avLhdjk9jsYo5nQ_pIfdAflvagjtW8RMitLY3Z1v2fnY_aem_AQ4Gv0w-M2icgiRP4-1kw0fawbPqx7FLSFRx4eE5cJV78zEOq2XhlaNIIYTVIY-S3Gs

Indien er igen ude før kvartfinalerne!
Frankrig har en damedouble i QF!🇫🇷
Kina igen dominerende.


Efter Denmark Open udtaler Badminton Danmark sig:


“ – Vi har doubler, som befinder sig blandt de allerbedste, siger tilfreds sportschef  
  Elite- og sportschef i Badminton Danmark, Jens Meibom, fremhæver særligt præstationerne fra Mathias Christiansen/Alexandra Bøje samt Kim Astrup/Anders Skaarup.  
  Det var i mixeddouble og herredouble, at Danmark kom længst ved dette års VICTOR DENMARK OPEN. Både Mathias Christiansen og Alexandra Bøje samt Kim Astrup og Anders Skaarup nåede frem til lørdagens semifinaler i Super 750-turneringen.

Det er blandt andet årsagen til, at elite- og sportschef i Badminton Danmark, Jens Meibom, overordnet set er positiv over de danske præstationer. – VICTOR DENMARK OPEN er altid et verdensklasseevent, men også rent sportsligt har det været en god turnering.

Jeg vil særligt fremhæve Mathias, Alexandra, Kim og Anders, som kommer frem til en semifinale i en turnering, som nærmest er på VM-niveau. Og havde det været et VM, så havde to semifinaler resulteret i to medaljer. Og så er jeg særligt glad for, at vi leverer på hjemmebane foran de danske tilskuere og har spillere med i weekenden, siger Meibom. 

Mathias Christiansen og Alexandra Bøje sendte i anden runde verdens nummer seks, Jiang og Wei, ud af turneringen og fik dermed revanche fra VM-kvartfinalenederlaget i august. Kim Astrup og Anders Skaarup slog verdens nummer ni, Ong og Teo, i kvartfinalen, og det danske herredoublepar har generelt gang i et godt år med titler i Hong Kong Open, Arctic Open, Canada Open, European Games samt VM-sølvmedaljer. 

– Mixeddoublen har et virkelig højt niveau og har fået så meget bund i præstationerne, så vi fremadrettet godt kan forvente, at de ofte når en kvartfinale i selv de største turneringer. De har etableret sig selv som et top-10 par og har slået alle toppar undtagen verdensetterne, Zheng og Huang.

Astrup og Skaarup bliver ved med at levere på ekstremt højt niveau, og de har efterhånden etableret sig som et top-5 par i verden. Det er meget positivt, at vi nu også har doubler, som befinder sig blandt de allerbedste i deres kategori, siger Meibom. 

Selvom de to doubler var dem, som kom længst i Super 750-turneringen, så var der ifølge sportschefen også andre danskere, som gjorde sig positivt bemærket.

Blandt andet Rasmus Kjær og Frederik Søgaard, som i første runde besejrede verdens nummer tre, Liang og Wang. – Isoleret set lavede Frederik og Rasmus det største sportslige resultat ved VICTOR DENMARK OPEN. Det er en kæmpe sejr for dem og et bevis på, at de har et rigtigt højt topniveau.

Det var også gode kampe af Rasmus Gemke, indtil han løb tør for kræfter i kvartfinalen. Så flere positive præstationer også på baggrund af, at vi havde Anders Antonsen og Viktor Axelsen, som kæmpede med skader op til og under turneringen, pointerer Badminton Danmarks elite- og sportschef. 

De danske spillere er rejst af sted til Frankrig, hvor de i denne uge spiller Super 750-turneringen French Open.”

Badmintonbladet.dk 🇫🇷 Per Damkjær Juhl

Læs også

Malaysia Masters • D6 • Finaler • Verdensrangliste • “….. Denmark will have 2️⃣ in Top 15 with Kjær/Søgaard’s new milestone!”

The Danish Daddies, Tim & Brian, Astrup fra Videbæk og Skaarup fra Odder vinder deres …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.