Overblik: Fem fantasifulde badminton updates

Viktor Axelsen. Foto @ BWF

Loading

Her har vi samlet fem spændende badminton updates, vi synes, du skal læse.

1. Viktors Axelsens lange medaljeliste
Han er blot 23 år, men alligevel ser listen med titler og medaljer allerede imponerende ud. Her er en oversigt over Viktor Axelsens individuelle turneringstitler og mesterskabsmedaljer tilbage fra 2009. Læg dertil hold-guldmedaljer fra både EM og Thomas Cup.

2. Peter Gade på holdkortet
Det er ved at være noget tid siden, at Peter Gade spillede kampe i den danske holdturnering. I weekenden løb KBK København ind i den tidligere verdensstjerne, og særligt Kári Gunnarsson fik fornøjelsen af Peter Gade i både single og herredouble.

3. Lee Chong Wei ser Viktors forandring efter VM
Finalesejren ved Japan Open var blot Viktor Axelsens anden gevinst mod Lee Chong Wei i 11 opgør. Det er tydeligt, for den malaysiske stjerne, der var i sin 100. finale, at Viktor Axelsen er blevet en anden spiller efter VM: “Jeg har mødt ham mange gange, men denne gang spillede han med selvtillid. Jeg kunne ikke holde ham nede. Han har forandret sig, siden han blev verdensmester”, fortalte Lee Chong Wei.

4. Video med Fischer: Tænkte det kunne være slut
Det er fortsat hjerteskærende at høre Joachim Fischer fortælle om den situation ved VM, der forandrede hans liv og hverdag på et øjeblik. Her fortæller han om præcis, da uheldet indtraf, og de tanker om karrierestop der fløj gennem hovedet. Sidenhen har Joachim Fischer proklameret, at han VIL tilbage og vise, hvad han står for.

5. Video: De fedeste redninger fra 2017
Badminton-nørderne fra ShuttleFlash har igen gnasket sig igennem timevis af badmintonklip, og de har samlet årets 20 bedste redninger i et videosammendrag. Hans-Kristian Vittinghus har det med at dukke op i den slags klip, og han er også med i flere her. Enjoy.

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

4 Kommentarer

  1. Sejt at Gade spiller 2. Div 👍

  2. Giftig 1. HD i 2. Div. med Lauge og Gade😳🏸💪

  3. Mark Nedergaard, hvad er nu den af? Dit forbillede er igang igen? Stærkt nok 😉👍

  4. Ja det er nemlig stærkt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.