Klar besked inden Iceland International: “Vi skal i finalen”

Loading

Mange danske spillere skal slå deres folder ved Iceland International, som starter på torsdag. En af de bedste danske vinderchancer findes i mixeddouble, hvor Kristoffer Knudsen/Isabella Nielsen stiller til start, og deres ambitioner er også klare. Vi skal i finalen

De danske spillere stiller talstærkt til start ved Iceland International. I mixeddouble skal to danske par i aktion i form af Mathias Lund Hansen/Emilie Furbo og førsteseedede Kristoffer Knudsen/Isabella Nielsen. Kristoffer Knudsen har inden turneringen klare ambitioner på vegne af parret, dels på grund af parrets gode form, men hallens størrelse passer også parret godt.

– Isabella og jeg glæder os til at tage til Island. Hallen er lille, og det passer os umiddelbart bedre.
Vi er førsteseedede, og selvom folk elsker at lege Wozniacki og tage en kamp ad gangen, må vi indrømme, at vi helst skal i finalen. Der er 2-3 gode par i turneringen, som vi skal være opmærksomme på, men pt. er det vigtigt for os at ride videre på de positive takter fra Sverige (spillede sig i finalen ved Swedish Open red.), skriver Kristoffer Knudsen til BadmintonBladet.dk

Kristoffer Knudsen/Isabella Nielsen sidder over i første runde, mens Mathias Lund Hansen/Emilie Furbo skal duellere mod et østrigsk par.

Gammel kending stiller op i herresingle
Ved Iceland International gør en dansk topspiller comeback i turneringsbadminton, da Joachim Persson er at finde i kvalifikationen i herresingle. Han skal kæmpe mod Miguel Barbado fra Spanien i første kamp. Peder Søvndal, Patrick Bjerregaard, Ditlev Jæger Holm og Mathias Lund Hansen skal også i kamp i kvalifikationen. I hovedturneringen stiller Rasmus Messserschmidt og Mikkel Enghøj til start.

To damesinglespillere skal kæmpe for de danske farver i rækken. Trine Villadsen og Mathilde Haaponen starter begge to i kvalifikationen.

I herredouble skal Nicklas Mathiasen/Mikkel Stoffersen i kamp mod hjemmebanehåbene Andri Broddason/Brynjar Mar Ellertsen fra Island i første runde af hovedturneringen. Peder Søvndal stiller op med tjekkiske Filip Budzel, og de skal krydse klinger med et portugisisk par.

Danmark er repræsenteret med et enkelt par i damedouble i form af Trine Villadsen/Emilie Furbo, og de skal ligeledes i kamp mod et islandsk par i deres første kamp.

Kvalifikationen starter i morgen torsdag, mens hovedturneringen bliver skudt i gang fredag.

Lodtrækning til Iceland International

Læs også

Knudsen efter drabelig danskerdyst: De spillede virkelig deres chance

Isabella Nielsen og Kristoffer Knudsen sejrede i anden runde af Dutch International efter et tæt …

En kommentar

  1. Vild udtalelse alligevel, Kristoffer 🙂 #StorSpiller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.