Michelle Skødstrup.

Skødstrup om to vilde uger: Jeg føler mig bare godt tilpas på banen

Loading

Michelle Skødstrup har haft et par imponerende uger. Først var hun i finalen ved Estonian International, og i går vandt hun så Swedish Open.

Useedede Skødstrup leverede ved Swedish Open, der startede i sidste uge, endnu en imponerende præstation. I kvalifikationen var hun endnu en gang suveræn. Og i hovedturneringen startede hun med at sejre i første runde over svensk spiller. I anden runde vandt hun over Iben Bergstein i et rent danskeropgør. Derefter stod hun over for andenseedede Clara Azurmendi, som også blev slået sikkert. I semfinalen slog hun en franskmand, og i finalen ventede så endnu en dansker i form af førsteseedede Julie Dawall. Her viste Skødstrup imponerende nerver, da hun vandt tredje sæt med 21-19. Om finalen havde Skødstrup dette at sige til BadmintonBladet:

– Vi havde spillet en ret lang kamp, og i tredje sæt spillede vi tæt og med mange lange dueller. Jeg tror det, der blev afgørende var, at jeg holdt fast i min gameplan.

Det kom også bag på Skødstrup selv

Og det var bestemt ikke en dansker, der bare havde regnet med at vinde Swedish Open på forhånd:

– Jeg havde ikke set den komme at jeg ville ende som vinder af Swedish Open. Men jeg tog bare en kamp af gangen og er glad for, at turneringen endte, som den gjorde.

Præstationen i Sverige mindede en del om den, hun leverede i Estland ugen forinden. Her nåede hun finalen, hvor hun tabte. Så hvad er det, der lige har fungeret så godt for danskeren i disse uger:

– Jeg føler mig bare godt tilpas på banen. Jeg har haft en god periode med træning, og de ting, jeg har arbejdet på, begynder at virke for mig nu.

I denne uge skal en masse danskere i aktion ved Iceland International.

Resultater fra Swedish Open

Læs også

Skødstrup efter flot andenplads: Jeg er glad for at nå endnu en finale

Michelle Skødstrup leverede en flot turnering ved Slovenia International. Efter at have blevet nummer to …

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.