Fuldtidstræner job i Dybbøl Badminton – Skal du med på rejsen?

Loading

Igennem de seneste 10-12 sæsoner har Dybbøl Badminton været på en spændende rejse – fra en næsten ikke eksisterende badmintonklub, til ungdomsspillere på de øverste hylder og et seniorhold i 3. Division og ikke mindst et godt klubmiljø med mange engagerede trænere, forældre og andre frivillige.

Sæson efter sæson har vi forsøgt at ligge ovenpå, og har således de seneste 3 sæsoner haft fastansatte trænere, som sammen med vores egne dygtige unge trænere har gennemført træninger for alle, fra de helt unge til de ældste

Da den ene af vores nuværende trænere har valgt nye græsgange, søger vi fra sæsonen 2022/2023 (med start 1. august 2022) en ny fuldtidstræner. 

De træninger du får ansvaret for dækker ungdom såvel som senior, og der vil også være enkelte timer hos vores gode nabo klubber, med hvem vi har et super godt lokalt samarbejde. Vi er meget åbne iforhold til hvilke ønsker, forslag eller andet du måtte have, så derfor ligger vi sæsonplanen sammen med dig.

Hvem er du?

Vi forestiller os du har prøvet fuldtidstrænerjobbet af før, alternativt har trænet på alle niveauer og nu har ambitionen at få det prøvet af på fuld tid. Herudover er det vigtigt for os at dubliver en del af vores klub, kulturen og hele det liv der leves i hallen som ligger i Dybbøl – tæt på Sønderborg centrum.

Det vil naturligvis være helt optimalt hvis du flytter til området, men skulle det i første omgang være en udfordring, så finder vi en løsning.

Lyder ovenstående interessant så send din ansøgning på petera6@hotmail.com – og skulle du have spørgsmål så ring meget gerne på mobil 29 61 5947

Du kan også se mere om klubben, enten på www.dybbolbadminton.dk eller på facebook.

Vi glæder os til at høre fra dig 😊

Dybbøl Badminton
Peter Andreasen

Læs også

EM • Finaler

Antonsen viser sine taktiske evner i dag. Toma Popov spiller sig til OL! AA vinder …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.