Jan Ø. Jørgensen var igen i dag overbevisende. Foto @ Annette Vollertzen

Live fra Jakarta: Beatles-stemning i Senyan

Loading

Det er ikke mange danske fans, man ser herude. Jeg spottede dog en enkelt familie bestående af forældre og et par knægte omkring de 10 år, som sad og vigtede heftigt med deres store Dannebrogsflag, mens Mathias Boe og Carsten Mogensen spillede tidligere. Men hverken de eller jeg selv kunne på nogen måde trænge igennem de mange tusinde højtråbende indonesiske fans. Stemningen er fortsat helt fantastisk, og heppekorerne i hver sin ende af hallen synger og spiller musik nonstop.

Danmark mod Indonesien
Mathias og Carsten kom nogenlunde ubesværet igennem deres kamp mod Hendra Gunawan og Andrei Adistia fra Indonesien. Danske sejrede i to sæt, og det kunne høres på publikum, at det var de “forkerte”, som vandt.

Stemningen i hallen havde ellers lige været helt oppe på kogepunktet inden herredoublen. Her spillede Tommy Sugiarto endnu engang et brag af en tresætter, og forståeligt nok havde han alle de lokale tilskueres opbakning hele kampen igennem. Desværre for dem og ham måtte han desværre gå fra banen uden at vinde, da Marc Zwiebler var stærkest til sidst og nu kan lade op til kvartfinalen i morgen.

Jan mod Indonesien
Jan Ø. Jørgensen var også oppe mod indonesisk modstand tidligere, nemlig Dionysos Rumbaka. Her var det igen tydeligt på tilskuernes reaktion, at det var den “forkerte”, som vandt. Men det tager vi gerne med. Jan måtte dog ud i tre sæt før sejren var i hus.

Mads Conrad og Mads Kolding havde også indonesiske modstandere, og denne kamp blev desværre den sidste for danskernes vedkommende. De havde ellers revanche til gode fra sidste uge i Australien, men Pankanyarira og Yusuf vandt kampen i tre sæt.

Jubel som til en Beatles-koncert
For ikke så længe siden brød de fleste unge kvindelige fans ud i vild jubel; Indonesiens nye lokale stjerne, Christie Jonatan, skiftede nemlig trøje mellem første og andet sæt i hans kamp mod Hyun Il Lee fra Korea. Det var noget, der glædede hans mange kvindelige fans. I skrivende stund står den 16-16 i andet sæt efter at Jonatan vandt første. Stemningen er på sit højeste. Alle hepper naturligvis på indoneseren.

I den anden ende af hallen er Kamilla Rytter Juhl og Mads Kolding i gang med tredje sæt i deres mix. Det ser desværre lidt surt ud for danskerne, der er nede med 13-17. Kom så, Danmark!

Jacob Christensen – live fra Jakarta

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.