Gentofte sikre på førstepladsen

Loading

Sjette runde af 1. division blev spillet i sidste uge, og der mangler nu kun en runde. En ting er allerede nu sikker, og det er at Gentofte ender som nummer ét. Med 17 point er nedrykkerne fra Badmintonligaen fem point foran nummer to Solrød, og således er der ingen chance for at Gentofte bliver hentet.

Gentofte slog sikkert Solrød i sjette runde, og med sejren altså rykker fri af netop Solrød. De resterende kampe endte med 7-6’ere og vidner således om en ganske tæt og lige 1. division.

Seneste resultater

TidHjemmeholdUdeholdSpillestedResultat
ma 26‑11‑2018 19:00Højbjerg 2Greve 2Højbjerg Badmintonhal12-1
ma 26‑11‑2018 18:30Værløse 2Solrød Strand 2Værløsehallerne3-10
ma 26‑11‑2018 18:30LanghøjAalborg TritonLanghøj Hallen9-4

Solrød 2 – Gentofte
Solrød 2 havde muligheden for at bringe spænding i forhold til den samlede vinder af 1. division, da de hjemme tog imod Gentofte. Det var dog ikke noget gæsterne synes var værd at tage med. De første seks kampe i holdkampe endte således i deres favør, og den stod derfor 0-6 før Solrød kom på tavlen.
Selvom Solrød kom på tavlen skulle Gentofte blot bruge de to næste kampe på at tage den samlede sejr. 1-8 stod den inden 2. damedouble og de tre herredoubler. Selvom det blev til en deling af de fire kampe, var det trods alt ikke meget fik ud af kampen som sluttede 10-3 til gæsterne.

Markant mere spænding var der i de tre resterende kampe i 1. division

Triton Aalborg – Værløse 2
Triton Aalborg skulle prøve at se om de kunne spille sig tættere på ligakvalikationen efter at de i sidste runde havde taget point mod Gentofte. Værløse 2 skulle dog vise sig at være en svær modstander, og selvom det blev til en sejr, var det kun 7-6-versionen.
Værløse startede godt, og fik bragt sig foran 3-1 efter mixeddoublerne og damesinglerne, hvor kun Saili Deepak Rane fra hjememholdet fik vundet.
Herresinglerne fik dog vendt det for hjemmeholdet, og med tre sejre der, stod den helt lige inden de rene doubler.
Her var det så Triton der kom bedst ud af det, da de i tre af de fem doubler vandt. 7-6 til Triton Aalborg.

Højbjerg 2 – Skovshoved 2
Højbjerg 2 og Skovshoved 2 havde også spænding til det sidste. Kampen startede meget lige, men efter at det havde været helt lige frem til damedoublerne, fik Højbjerg vundet netop disse to, og så stod den 6-4 inden herredoublerne.
Her var Skovshoved bedst, og dermed endte det med en 7-6 sejr til dem, og Højbjerg måtte således se sig overhalet til allersidst.

Hvidovre – KMB
Hvidovre og KMB endte også med at dele point. Det så ellers ud til at hjemmeholdet skulle løbe med alle tre point med slutningen af kampen.
I damesingle var Hvidovre ganske sikre, og gjorde det således til 2-0 efter dem. Mixeddoublerne derimod var begge ude i tre sæt, og her var det KMB der efter hård fight kunne tage sejrene her. Herresinglerne blev også en deling, og så var den lige índen doublerne.
Her bragte Hvidovres damedoubler hjemmeholdet i en favorabel position ved at vinde dem begge i to sæt.
I herredouble blev det dog KMB der kom bedst ud af det, da de vandt anden og tredje, og dermed kunne tage hjem med et point.

Næste runde af 1. division spilles midt januar, og selvom det er sikkert at Gentofte ender på førstepladsen er der stadig meget at spille om for de resterende hold.

Kommende kampe

TidHjemmeholdUdeholdSpillested
ti 04‑12‑2018 19:00KMB2010LillerødKMB-Hallen
lø 08‑12‑2018 13:00Solrød Strand 2LanghøjSolrød Idrætscenter Hal A 1-3
lø 08‑12‑2018 15:30Aalborg TritonVærløse 2Vester Mariendal Skole
lø 08‑12‑2018 13:00LillerødHøjbjerg 2Lillerød-Hallerne, Hal 1 4-4
lø 08‑12‑2018 16:00Greve 2KMB2010Greve Idræts Center hal 2

Solrød kan, grundet at deres førstehold er i Badmintonligaen, ikke deltage i ligakvalifikationen, og kampen bliver således mellem rækkens nuværende nummer tre og fire, Triton Aalborg og KMB.
Begge hold spiller hjemme, men her har Triton rækkens bundhold Højbjerg, mens KMB har Solrød. Umiddelbart ligner det at Triton har bedst mulighed for at skulle spille i ligakvalifikationen.
De resterende seks hold skal så spille 1. divisions slutspil, hvor intet er afgjort, da de seks hold vil modtage placeringspoint. Placeringspoint’ne er 6-4-3-2-1-0, og når man kigger på hvor tætte kampene i 1. division har været i år, er det bestemt ikke utænkeligt at Højbjerg 2 og Hvidovre kan snige sig over stregen.

Læs også

Gentofte vendte truende nederlag til sejr

Gentofte vendte her til aften et truende nederlag til sejr i Golden Set i Badmintonligaens …