Christinna Pedersen. Foto @ Tine Bay

Christiansen og Pedersen henter stor sejr over verdensmestrene i Kina

Loading

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen vandt kvartfinalen ved China Open.

Christiansen og Pedersen er nummer 118 i verden, men de er jo også et nyt par. De stod over for verdensmestrene Ahmad og Natsir fra Indonesien. Indoneserne er nummer tre i verden.

Første sæt startede helt lige, hvilket stillingen 3-3 vidner om. Derfra fik danskerne bedre fat, men et ryk frem mod opholdet gjorde, at indoneserne var foran 11-10. Efter opholdet var det stadig tæt, hvorfor det stod 16-15 til Ahmad og Natsir. Herfra tog indoneserne dog de afgørende fem point i træk og lukkede dermed sættet.

I andet sæt kom danskerne flot ud og tog de første fem point. Herefter kom indoneserne lidt bedre med og var kort tid efter kun bagud med 3-6. Danskerne var også foran ved opholdet, endda med de suveræne cifre 11-5. Derefter tog de det afgørende ryk, da de kom foran 14-6. Kort tid efter lukkede de sættet med 21-8.

I tredje sæt var det lige i starten, hvorfor det stod 3-3. Danskerne kom dog flot igen og bragte sig kort tid efter med fem point i træk i spidsen med 8-3. Foran var de også ved opholdet, her med 11-9. Efter opholdet øgede danskerne føringen til 14-10. De hold derefter fast i en fornuftig føring ved 17-12. Derfra lukkede de sættet i sikker stil med 21-16.

Parret sagde efter kampen til TV 2 Sport:

– Det er mega fedt at have slået dem her ud.

Der er ikke flere danskere i aktion i dag.

Resultater fra China Open

Læs også

Christiansen og Pedersen taber til OL-sølvvindere

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen tabte i anden runde af Malaysia Masters. Mathias Christiansen og Christinna …

6 Kommentarer

  1. Thomas Engelstoft Lindharth

  2. Super sejt 💪🏸🇩🇰

  3. Så godt super. Til lykke. 🏸🏸👏🤗🇩🇰🍫

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.