Iceland International: Kristoffer Knudsen ville følge i VM-vinders fodspor

Loading

Kristoffer Knudsen og Isabella Nielsen levede op til deres egne forventninger, da de i går spillede sig i finalen ved Iceland International. Med en sejr i finalen kunne Kristoffer Knudsen potentielt kopiere den tidligere VM-vinder, Thomas Laybourn.

I finalen ventede den indiske konstellation, Rohan Kapoor og Kuhoo Garg. Et par som danskerne slog i to sæt ved Swedish Open i sidste uge.

– Vi slog dem i Sverige i sidste uge og besluttede egentlig at spille på samme måde. Vi regnede ikke med, at de to fra Indien ville lave meget om i deres spil, siger Kristoffer Knudsen til BadmintonBladet.

Inderne endte dog med at vinde kampen med de tætte cifre 16-21, 21-19, 21-18.

– Vi har nogle udfald, hvor vi spiller uden selvtillid. Det giver desværre de andre overtaget i duellerne. Desuden slår deres herre voldsomt hårdt, så vi bliver straffet, hvis vi ikke vinder forbanen fra start, siger Kristoffer Knudsen til BadmintonBladet.

Kristoffer Knudsen havde ellers på forhånd joket med, at en sejr ved netop denne turnering kunne være en del af deres skæbne.

– Thomas Laybourn vandt Iceland International i 2001 og blev efterfølgende verdensmester i 2009, så det er da lidt ærgerligt, at vi ikke vinder i dag, siger Kristoffer Knudsen til BadmintonBladet.

Næste stop for det danske par er DM i Aarhus, hvor de håber på, at kunne forsætte de gode takter. Derefter venter Austria Challenge og German Open. Til trods for finalenederlaget har Kristoffer Knudsen overskud til endnu en vittig bemærkning angående hans fremtid.

– Næste gang lover jeg at vinde. Det er åbenbart vejen frem, siger Kristoffer Knudsen til BadmintonBladet.

Der var masser af smil på podiet

 

Tre chancer for guld

Danmark var også repræsenteret i damedouble og herredouble ved dagens finaler ved Iceland International. Desværre slukkede Skotland de danske gulddrømme i begge finaler.

Først overvandt anden-seedede Julie Macpherson og Elenor O’Donnell den danske damdouble konstellation bestående af Emilie Furbo og Trine Villadsen.

Herefter blev Niklas Mathiasen og Mikkel Stoffersen slået af første-seedede Alexander Dunn og Adam Hall. Det blev desværre ikke til guld i dag, men vi fik tre flotte finalepladser.

Oversigt over dagens resultater ved Iceland International

 

Læs også

Iceland Int’l: Langsomme bolde og lange kampe blev udfaldsgivende for damedoublefinalen

Danmark var i går repræsenteret i hele tre kategorier ved finalerne ved Iceland International. Desværre …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.