Mads Kolding og Mads Conrad er klar til semifinalen ved German Open. Foto @ Annette Vollertzen

Dansk double ramte ikke dagen

Loading

Med Kim Astrup Sørensen og Anders Skaarup Rasmussens exit til de indonesiske verdensmestre i første runde af All England i går, var Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding ene om at kæmpe for de rød-hvide farver i herredouble i resten af turneringen. Men beklageligvis gik det slet ikke, som det skulle.

Mads og Mads skulle op mod europæisk modstand i dagens kamp ved All England, da russerne Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov bød op til kamp. De to russiske herrer har før drillet danskerne, første gang ved EM-finalen i 2014, og senest ved EM for hold for en god måneds tid siden. Danskerne har derimellem vundet fem gange.

Men i dag fortsatte Ivanov og Sozonov med drillerierne. Mads og Mads kom aldrig helt op i det niveau, vi ved, de kan spille, og med et nederlag på 19-21 15-21 slutter All England derfor noget skuffende for dem allerede på andendagen.

Dermed kommer All England 2016 til at stå noget i skyggen af den flotte præstation fra sidste år, hvor Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding nåede helt frem til semifinalen ved den prestigefyldte turnering i Birmingham. Her lagde de ud med at slå verdensetterne, Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong fra Korea i første runde men måtte i semifinalen se sig besejret af kineserne Fu Haifeng og Zhang Nan. De to tabte siden finalen til Mathias Boe og Carsten Mogensen.

Herredouble ved All England 2016

Læs også

Malaysia Masters: Damedouble sikrer første danske finaleplads

Her til formiddag var både Christina Pedersen/Kamilla Rytter Juhl, Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Mads Conrad-Petersen/Mads …