Japan Open bliver uden Jan Ø.

Loading

Japan Open startede her i dag med kvalifikationen. Til kvalifikationen er der ikke nogle danskere med, men det er der til gengæld i hovedturneringen. Desværre bliver det uden Jan Ø. Jørgensen

I herresingle er Viktor Axelsen og Hans-Kristian Vittinghus med, efter at Jan Ø. Jørgensen måtte trække sig grundet sygdom. Hvis både Viktor og HK vinder deres første kamp, skal de møde hinanden. Topseeded til turneringen er Chen Long der i første runde skal møde englænderen Rajiv Ouseph.

Hi guysThis time I have bad news for you all. Almost since I got home from the World Championships I have been sick…

Posted by Jan Ø. Jørgensen on Sunday, 6 September 2015

Carolina Marin stiller også til start og er ikke overraskende førsteseeded, hun møder Yui Hashimoto i første kamp. Greves tidligere damesingle Michelle Li har en svær start da hun møder Wang Yihan.

Herredouble byder på tre danske par. Mathias Boe og Carsten Mogensen er seeded som nummer to, og møder i første kamp Liu Xiaolong og Qiu Zihan. Mads Conrad/Mads Kolding og Kim Astrup/Anders Skaarup er i den anden del af lodtrækningen, og med to sejre skal de to danske par møde hinanden. Vejen er dog svær da den går over de henholdsvis fjerde og ottende seedede.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl er seeded som nummer fire i damedouble og møder Yuki Fukushima og Sayaka Hirota i første runde. I semifinalen står de til at skulle møde de førsteseedede. Christinna Pedersen og Joachim Fischer er seeded som nummer fem i mixeddouble, og ligesom med damedouble er der kun et dansk par med her. Første runde ser overkommelig ud da det vil være mod et par fra kvalifikationen.

Resultaterne fra Japan Open

Læs også

DM-semifinale: Golden Set-afgørelse afværget i tæt opgør i Skagen

Der blev næsten brug for Golden Set-afgørelse i det andet DM-semifinaleopgør mellem Vendsyssel og Team …