New Zealand Open: Rutineret koreaner fuldender triumf

Loading

Der blev spillet finaler ved New Zealand Open i dag søndag, hvor der var kinesisk dominans i de fleste af rækkerne. Dog var der en undtagelse i herresingle.
Herresinglefinalen stod imellem den rutinerede og tredjeseedede Lee Hyun-Il fra Korea og Qiao Bin fra Kina. Begge spillere har haft en flot turnering. Qiao Bin har slået både ottendeseedede Zi Lang Derek Wong fra Singapore, tolvteseedede Mohammed Arif Abdul Latif fra Malaysia og syvendeseedede Boonsak Ponsana fra Thailand på sin vej til finalen.
Lee Hyun-Il har også været utroligt stærkt spillende og slog blandt andet den topseedede Hsu Jen Hao fra Taiwan i semifinalen med overbevisende 21-13 og 21-6.
Så der var lagt op til en spændende finale mellem de to duellanter.

Tæt start på kampen
I 1. sæt fulgtes de to spillere pænt ad indtil 9-9, hvorefter Lee Hyun-Il fik en god stime på 4 point. Dette var med til at knække kineseren, som ikke fik mange point derefter. 1. sæt endte med hele 21-12 til den koreanske veteran. 2. sæt havde ikke den store spænding, da Lee Hyun-Il kontrollerede sættet fra start til slut. Han vandt sikkert med 21-14 i 2. sæt og kunne dermed sikre sig en flot titel ved New Zealand Open 2015. 35 årige Lee Hyun-Il har dermed fået en blændende start på OL-kvalifikationen, som blev skudt i gang fra d. 1. maj.

Resultater fra New Zealand Open

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.