Flemming Quach stopper som elite badmintonspiller

Loading

Aarhus AB spiller, Flemming Quach, har besluttet at stoppe sin karriere som elitebadmintonspiller, idet han desværre er skadet i et sådant omfang, at han ikke forventer at kunne at spille badminton på højt niveau inden for en overskuelig fremtid.

Sidste november måtte Flemming opgive at spille på grund af en svær skade i achillessenen, og selv om han siden har været i intensiv behandling på Team Danmark Centret i Brøndby, er det ikke lykkedes at komme skaden til livs.

– Det har givet mig voldsomme smerter på banen og såmænd også i dagligdagen blot ved almindelig gang. De sidste 7-8 måneder har jeg brugt på at genoptræne denne skade, men resultaterne for disse har ikke faldet ud til min fordel. Og intet tyder på at det kan blive bedre. Jeg har af denne årsag valgt, at stoppe min aktive badmintonkarriere – Et helt stop’. fortæller Flemming Quach.

Det betyder, at Flemming har spillet sin sidste kamp på ABs ligahold, – i hvert fald foreløbigt, og at han også forlader Badminton Danmarks fællestræning i Brøndby.

Flemming har dog ikke opgivet sin gamle klub på Dyrhavevej og fortæller.

– Jeg er sikker på, at I vil se mig nede i AB. Forhåbentligt også på et af ABs andre hold en skønne dag i fremtiden.

Flemming har været en vellidt og respekteret spiller i AB lige siden ungdomsårene, og alle i AB beklager, at han på denne måde er tvunget til at stoppe sin karriere alt for tidligt.

Pressemeddelelse: AB Aarhus

Læs også

Flemming Quach fortsætter karrieren i SAIF

Efter et længere ophold i Taiwan vender den tidligere topspiller Flemming Quach nu tilbage til …

5 Kommentarer

  1. 😥 æv at måtte forlade sporten på den måde.

  2. God vind fremover Quach.. Det er sgu øv det er en så slem skade..

  3. Madeleine Brøgger Stapleton