Japaner med vild statistik: Fjerde titel på stribe uden at afgive ét sæt

Loading

Tidligere verdenstoer Kento Momota kæmper sig langsomt op ad verdensranglisten. I dag vandt han Dutch Open, og snart bryder han ind i verdens top-100 igen.

Efter godt et år i skyggen grundet en karantænedom hjemme i Japan, slår 23-årige Kento Momota igen sine folder på den internationale badmintonscene. Og med fin succes.

I sine første fem turneringer er det kun blevet til et nederlag, nemlig i comeback-turneringen ved Canada Open, hvor Momota tabte finalen mod landsmanden Kanta Tsuneyama.

Efterfølgende har Kento Momota fulgt op med fire turneringssejre på stribe, faktisk helt uden at afgive et eneste sæt på sin vej.

I fredags gik det udover danske Hans-Kristian Solberg Vittinghus, der i kvartfinalen ved Belgian International tabte med cifrene 21-12 21-18 til japaneren.

Sønderjyde fik ‘sjov’ Momota-oplevelse
Mathias Thyrri Jørgensen, der til daglig spiller på Odenses 2. divisionshold, fik sig tidligere på efteråret en lektion fra den sprudlende japaner, da de to stødte sammen ved Belgian International.

Og den tidligere Aabenraa-dreng var da også imponeret over Kento Momotas niveau.

– Hans offensiv er virkelig uhyggelig god. Han har så mange variationer og maskeringer. Selvom han ikke slår vildt hårdt, så ligger de bare med så god kvalitet, at det er svært at gøre noget ved dem, fortalte Mathias Thyrri Jørgensen dengang.

Kento Momota nåede at være væk fra badminton i knap 15 måneder.

Resultater: Dutch Open

Læs også

BWF

Jeg skrev følgende tweets på X i går…… “….I feel sorry…..” Badmintonbladet 🌍🌎🌏 Per Damkjær …

7 Kommentarer

  1. Bertram Gross Rasmussen og derfor er han min yndlings spiller

  2. Thomas Fynbo, så er finterne på plads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.