Se video: Viktor Axelsen skal sælge ure i Kina for nordjysk designer

Loading

Markedsværdien på brandet og badmintonspilleren Viktor Axelsen har været eksponentielt stigende i kølvandet på VM-triumfen. Nu skal han være med til at sælge ure i Kina for designeren Max René.

Om blot ti dage kommer et særligt ur på markedet i Kina. Designet er lavet af nordjyske Max René i samarbejde med verdensmesteren i badminton Viktor Axelsen. Og urdesigneren Max René har store forventninger til den nye serie af ure, der ikke havde troet, at han skulle komme til at interessere sig for badminton. Men det har Viktor Axelsen nu fået ændret på.

– Badminton har aldrig rigtig sagt mig noget videre, men nu ser jeg det i fjernsynet. Det havde jeg ikke troet for et år siden. Viktor Axelsen er et enormt stort navn i Kina, og så skal man jo ikke glemme, at han taler og skriver flydende kinesisk, siger Max René til TV2 NORD.

Uret, der sælges undet brandet Bering Max Rene, kommer til at koste 1500 kroner i Kina, og målet er at sælge en kvart million eksemplarer.

Axelsen med på dansk eksportfremstød i Kina
Viktor Axelsen er i forvejen en ombejlet mand i Kina, hvor han for blot en par uger siden var med på et større eksportfremstød.

Selv er han dog meget ydmyg omkring interessen, som nogle gange godt kan blive lidt for meget.

– Der er rigtig mange, der gerne vil snakke med en. Jeg vil gerne hilse på alle, men når folk ryger helt op i det røde felt og siger ”uha, det er ham”, så har jeg det bedst med at det er lidt mere stille og roligt, sagde Viktor Axelsen til TV2 under besøget i Kina.

Kilde: TV2 NORD

Læs også

Badminton i verdensklasse i Brøndby Hallen!

I går var vi 12-14 tilskuere, der helt gratis så verdensklasse badminton på tæt hold. …

4 Kommentarer

  1. Sejt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  2. Selvfølgelig🍀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.