Kim Bruun. Foto @Badmintonsamband Island

Kim Bruun: Det er utroligt ringe, at jeg ikke kan køre en 11-6-føring hjem

Loading

Kim Bruun var millimeter fra sejren ved første runde af Thailand Masters.

Kim Bruun var oppe mod indoneseren Firman Abdul Kholik. Danskeren er nummer 67 i verden, mens indoneseren er nummer 81. Derfor var Bruun i en svag favoritrolle. De to havde aldrig mødtes før.

I første sæt var indoneseren foran fra start af og han øgede kun denne føring i resten af sættet, som han vandt med 21-11. I andet sæt kom danskeren bedre fra start og kom i front med 3-0. Ved opholdet var han også i spidsen, her med 11-6. Langsomt indhentede indoneseren dog ham, og til sidst blev det helt tæt. Det lykkedes dog Bruun at vinde 22-20 på sin anden sætbold.

Tredje sæt startede også med en dansk føring, som nu lød på 4-3. Herfra tog han hele syv point i træk. Bruun var også foran med 14-10 efter opholdet, men herfra gik det ned ad bakke. Nu var det nemlig indoneserens tur til at tage en stime på syv point. Bagud 15-19 fik danskeren dog kæmpet sig tilbage på 19-19, men herfra måtte han lige akkurat se sig slået med 21-19.

Bruun forståeligt skuffet

Det var derfor en skuffet dansker, BadmintonBladet talte med efter kampen.

– Jeg er rigtig skuffet lige nu. Jeg fører 11-6 i tredje sæt og spiller virkelig godt. Jeg kommer desværre så over på den dårlige side og får det svært. På 20-19 spiller jeg også duellen, som jeg skal, men han er rigtig heldig og laver et mærkeligt slag, som rammer netkanten og triller over på min side. Andet sæt var jeg også foran fra start til slut, men er tæt på at smide den.

Danskeren havde dog ikke de store forventninger til kampen på forhånd:

– Mine forventinger inden kampen var ikke særligt høje, da jeg synes, han er en god spiller. Men når jeg fører 11-6 i tredje sæt og ikke kan finde ud af lukke kampen, er det bare utroligt ringe.

På torsdag er der flere danskere i aktion, når Estonian International skydes i gang.

Resultater fra Thailand Masters

Læs også

Bruun før meget vigtig kamp: Han kan være en svær spiller for de fleste

Kim Bruun var den eneste dansker, der var i ilden på førstedagen af Canada Open. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.