German Open: To muligheder for dansk finale

Loading

Det ser godt ud forud for semifinalerne til German Open 2015. 6 af de 20 pladser i semifinalerne er således danske, og der er endda mulighed for to rene danske finaler hvis alt flasker sig i det tyske.

I herresingle er det dog en enlig Jan Ø. Jørgensen som er tilbage. Han møder Wing Ki Wong fra Hong Kong, som han har en pletfri statistik mod: fire sejre alle i to sæt. Så det ligner en sejr til den topseedede dansker.

I damedouble er der også kun et dansk par, men det er tilgengæld også det bedste vi kan mønstre. Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl skal op mod nummer 112 i verden, og det ligner på papiret en sejr til de danske piger.

I herredouble er der et dansk par i hver semifinale, og der er derfor en mulighed for en ren danske finale søndag. Begge par har dog en hård kamp i vente, så det er langt fra sikkert. Mads Kolding og Mads Conrad skal op mod verdens nuværende nummer seks, men i de to tidligere opgør er det blevet til sejre til verdens nummer 13: Conrad og Kolding.

I den anden er det Kim Astrup og Anders Skaarup, også her er der tale om et par som ligger over danskerne på verdensranglisten, men Kim og Anders vandt det seneste opgør. Modstanderne er det stærke russere Ivan Sozonov og Vladimir Ivanov.

Christinna Pedersen er vanen tro også nået langt i mixeddouble, og sammen med Joachim Fischer skal hun møde Gabrielle og Chris Adcock. Det engelske ægtepar har stadig til gode at vinde over Chris og Fischer. Kamilla Rytter Juhl og Mads Kolding er også med helt fremme i mixeddouble og de skal møde søskende parret Chloe og Sam Magee.

Kampene til German Open starter kl. 14.30, og kan følges på livescore.

Læs også

Thygesen om vildt comeback: Vi kæmpede som ind i satan for hver en bold

Niclas Nøhr og Sara Thygesen leverede et vanvittigt comeback mod et meget stærkt par i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.