Foto @ Rico Dahl Hansen

Mest op til Indonesia Open

Loading

Der er indtil videre flere danske sejre end nederlag på torsdagen til Indonesia Open. Det kan dog ende med lige så mange nederlag som sejre, da der stadig mangler at blive spillet to kampe.

Allerførst var det Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl der var i kamp, og her vandt den danske damedouble sikkert 21-14 og 21-9.

1 sejr og 1 nederlag
I herredouble blev til både nederlag og sejr. Mathias Boe og Carsten Mogensen brugte to sæt på at komme til kvartfinalerne. Mads Conrad og Mads Kolding måtte derimod se sig slået. Det var dog ikke uden kamp, og i tredje sæt blev det til et nederlag på 21-12. Mads’erne havde ellers taget første sæt, men i andet og tredje var det indoneserne Wahyu Nayaka Arya Pankaryanira og Ade Yusuf der var stærkest.

7-0 til Jan Ø.
Jan Ø. Jørgensen skulle også i tre sæt, men her var det med sejr til den danske herresingle stjerne. Dionysius Hayom Rumbaka lykkedes dermed ikke at få en sejr mod Jan Ø. Dermed står den nu 7-0 i indbyrdes opgør. I kvartfinalen skal Jan Ø. enten møde Lee Hyun Il eller Jonatan Christie.

Der mangler stadig at blive spillet mixeddoubler, hvor Christinna Pedersen/Joachim Fischer og Kamilla Rytter Juhl/Mads Kolding stadig er med.

Resultaterne fra Indonesia Open

Læs også

Det danske UVM-landshold kæmpede sig tilbage

Det danske UVM landshold leverede her til eftermiddag et flot comeback, da 0-2 blev forvandlet …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.