Mathias Boe og Carsten Mogensen. Foto @ Annette Vollertzen

Dame- og herredoublen klar til Syed Modi finale

Loading

To af de tre topseedede danske par til Syed Modi leverede i dag de forventede sejre, og står nu i morgendagens finaler. Det blev dog ikke helt uden spænding da Mathias Boe og Carsten Mogensen skulle bruge tre sæt. Christinna Pedersen og Joachim Fischer måtte efter tre sæt se sig slået.

Første kamp var damedouble, hvor der skulle bruges ombolde i første sæt før sejren var i hus. Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl var ellers foran 18-13, men det malaysiske par fik indhentet danskerne til 21-21. Det blev dog ikke til mere for det malaysiske par, da Pedersen og Rytter Juhl med 23-21 vandt første sæt.

I andet sæt fulgtes de to par ad til 11-11, men derfra røg spændingen ud og Pedersen og Rytter Juhl kunne med 21-14 spille sig i finalen.

Mathias Boe og Carsten Mogensen startede skidt i deres kamp, og tabte første sæt 21-11. Det holdte dog ikke herredoublen fra den samlede sejr, som kom i hus med cifrene 21-17 og 21-19 i andet og tredje sæt.

Christinna Pedersen og Joachim Fischer startede deres kamp fint med at vinde første sæt. Men andet og tredje sæt blev med to gange 21-18 vundet af det syvendeseedede par fra Indien. Sara Thygesen og Mathias Christiansen tabte også deres semifinale, det var dog til det andenseedede indiske par Reddy Sikki og Pranaav Jerry Chopra.

Resultaterne fra Syed Modi

Læs også

Dubai Super Series Finals: God start i andet sæt er ikke nok for Boe/Mogensen

Mathias Boe/Carsten Mogensen havde revanche til gode fra gruppespillet ved Dubai Super Series Finals, da …

En kommentar

  1. Godt gået Carsten Mogensen og Mathias Boe, glæder mig til i morgen!♥♥