Maria Helsbøl. Foto @ Annette Vollertzen

Maria Helsbøl skifter til Vendsyssel

Loading

Vendsyssel Elite Badminton forstærker sig med Maria Helsbøl, som er en fast del af forbundstræningen i Brøndby. Den 25-årige doublespiller skifter til VEB fra Solrød, men hun har tidligere spillet flere sæsoner i Værløse.

– Det hører til sjældenhederne, at vi kan lokke landsholdsspillere i den alder til Skagen og Frederikshavn, og derfor er vi meget stolte over, at Maria Helsbøl har valgt at spille for VEB i den kommende sæson, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Maria Helsbøl har netop repræsenteret Danmark ved VM for hold, Sudirman Cup. Den kommende VEB-spiller fik for alvor chancen, da Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juul blev udelukket på grund af den såkaldte småkagekonflikt. Maria Helsbøl var med i to af Danmarks kampe, og det lykkedes hende at vinde sin damedouble mod England, mens det blev til et nederlag til Indonesien, ligeledes i damedouble.

For Maria Helsbøl var Sudirman Cup højdepunktet i en sæson, som først begyndte i december 2014, efter at hun i februar 2014 rev korsbåndet og det inderste ledbånd i knæet over.

Maria Helsbøl ligger efter sin lange skadespause kun nr. 23 på den danske rangliste i damedouble, men hun har i flere år været i Top 10 i såvel dame- som mixeddouble.

– Vi betragter tilgangen som en markant forstærkning og glæder os over, at Maria er den fjerde nye dansker, som vi har skrevet kontrakt med, siger Jan R. Jensen.

VEB har også sikret sig tilgang af Josephine VanZaane (Værløse) og Lasse Mølhede (Ikast). Den fjerde spiller er VEB endnu ikke klar til at offentliggøre.

Kilde: Vendsyssel Elite Badminton

Læs også

Vendsyssel får tilgang af nr. 18 på verdensranglisten

Vendsyssel Elite Badminton får tilgang af nr. 18 på verdensranglisten i damesingle, Kirsty Gilmour. Den …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.